Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A nőies öltözködésbe milyen...

A nőies öltözködésbe milyen ruhadarabok tartoznak még?

Figyelt kérdés

Nem a közönséges stílusra gondolok, hanem, amolyan friss álláskereső komoly lány ruhatárára.Persze tudom, hogy alapdarab egy jó szoknya,magassarkú, fehér blúz és egy jól szabott nadrágkosztüm, de én azért valami hétköznapisabbra gondoltam, amiben kényelmesebben érzem magam még most az iskolapadban is,de ha sikerül a munkahely oda is elhasználhatom.Egyszóval, amiben felnőttesebb vagyok.

A képekért külön köszönet:)

22

2011. márc. 13. 16:42
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

Bocsi képet nemtudok linkelni, de attól:

Egy farmerszoknya szép lehet (térdigérő, pl a C&A-ból); egy kényelmes cipő, akár magassarkú akár balerina fazonú. Esetleg egy szép egyszínű ing, pl lila vagy sötétzöld egy szép kötött vagy fari mellénnyel.

2011. márc. 13. 17:14
 2/8 anonim ***** válasza:
77%

ezeket a szerkókat tettem össze, szerintem ezek fiatalosak, elegánsak, könnyen beszerezhetők, nem túl feltűnő, de csinos összeállítások.

21/L

[link]

[link]

2011. márc. 13. 20:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Blézer, manapság divatos mellénykék, egy tökéletesen az alakodra passzoló farmer, magasderekú szoknya.
2011. márc. 13. 20:47
 4/8 anonim ***** válasza:
85%

Szövet rövidnadrágok és ingek/blúzok. Én ezek nélkül nem tudok "élni". (:

22L

2011. márc. 14. 12:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én ezeket gondolnám (és csináltam neked):

[link]

[link]

[link]

állásinterjúra:

[link]

remélem segítettem valamit. és remélem ilyen ruhákra gondoltál. ha nem akkor írd le h pontosan mire és ha gondolod csinálok még szetteket :)15/L

2011. márc. 14. 15:00
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, kedvesek vagytok:)Ment a zöld kezecske
2011. márc. 14. 15:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

szia.

csináltam neked egy állásinterjús szettet.:D lehet, kicsit nagyon üzletasszonyos lett... :D de remélem, tetszik :D

[link]

2011. márc. 14. 19:09
 8/8 anonim ***** válasza:
huh..igen jó az a szürke cipő:)
2011. ápr. 20. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!