Ha már egyszer hordtam a ruhát, vissza lehet vinni becserélni másik méretre?
Figyelt kérdés
Már hordtam, le is vágtam minden címkét. Egy nap viselés után jöttem rá, hogy ez pici lesz. Visszacserélik ha visszaviszem (pull and bear-ben vettem)2016. máj. 1. 12:26
2/5 opened paradise válasza:
A bevarrt címkéket vágtad le?
Mert akkor nem nagyon...
Meg lehet próbálni,hátha nem nézik meg,de ne remélj sokat.
3/5 anonim válasza:
Ha nem látni hogy hordtad és a belső címkéjét nem vagtad ki de mi pl úgy is elfogadtuk már hogy hozta a kivágott címkét még úgyis hogy ki volt vágva de odahozott egy ugyanolyan ruhát ami alapján beazonosítottuk.ez a régi melóhelyeken volt.üzletvezető függ minden.most még még is kell számolnunk a ruhát még alaposan átnézni mert ha gáz van tőlünk levonják a ruha árát.
4/5 anonim válasza:
Számolhatunk kell a ruhát mert nap végén a fönök is szagolgatja mikor elszamolunk.mivel volt már hogy sárga folyasos foltos gatyát hozott oda egy vevő hogy ez van kirakva...
5/5 A kérdező kommentje:
Visszavették :-)
2016. máj. 4. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!