Lányok nem fájt a lábatok ballagáskor?
Figyelt kérdés
Magassarkúban ballagtál?2016. ápr. 30. 17:20
1/5 anonim válasza:
El sem mentem a ballagásra, minek?
2/5 anonim válasza:
Magassarkúban voltam, de én eleve csak olyan magasságú cipőt veszek meg amiben nem fáj a lábam, annál magasabbat nem.
3/5 anonim válasza:
Mekkora egy kérdés, te eszetlen....Most komolyan, hogy jutott "eszedbe" egy ilyen kérdést feltenni?
4/5 anonim válasza:
Nálunk kötelező volt az iskolában részt venni a ballagásom.1 órát voltam kb. magassarkúba,de magassarkúba söpörtem is :D Nem nagyon fájt benne a lábam,pedig elég magas,10 cm+ pici platform,és tűsarkú.
5/5 anonim válasza:
5 centis sarka volt, nem is amiatt fájt hanem inkább a szíjak voltak rosszul elhelyezve. Felénél levettem, nem érdekelt.
Off: azt nem értem, hogy lehet egy ballagás kötelező. A tanár elmegy a lakásodba, felöltöztet és elrángat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!