Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Deichmann garancia elutasítás?

Deichmann garancia elutasítás?

Figyelt kérdés

Vettem egy cipőt Decemberben azóta alig használtam hiszen tél volt. Összességében a lábamon ha volt 1-1,5 hónapot, akkor még talán sokat is mondtam.

Az egyik cipő a varrásnál derékszögben felszakadt, elvitték bevizsgálni és azt mondják használati eredetű hiba, nem megfelelően használom, alaptalan a reklamáció.

Békéltető Testületre gondoltam elsősorban, hiszen nem létezik olyan hogy másfél hónap alatt szakad a cipő, ami meg megvan már 3 éve, az még most is tökéletes, még ha koszos is hiszen 3 éves.

Gondoltam hogy a Deichmann ilyen-olyan márkás termékei ennyire szarak, de azt nem hogy 6 hónapos garancián belül is ők pampognak. Szerintetek érdemes írni a Békéltető Testületnek?

2016. ápr. 28. 12:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Inkább menj el egy másik deichmann üzletbe, hisz nem muszáj abba visszavenni,ahol vetted!
2016. ápr. 28. 12:59
 2/7 anonim ***** válasza:

visszavinni bocs :)

szóval próbáld másikba visszavinni

2016. ápr. 28. 12:59
 3/7 A kérdező kommentje:
mindenhol a laborra hivatkoznak. próbáltam, de a számla mindent elárul.
2016. ápr. 28. 13:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Hogy lehet egy cipőt nem megfelelően használni?
2016. ápr. 28. 14:02
 5/7 A kérdező kommentje:
lábnedvesedésre és nem jó rögzítésre hivatkoznak. nevetségesek is az indokok.
2016. ápr. 28. 14:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Vicces. Ismerősöm cipője (Szintén Deichmann) tönkrement 1 hónap alatt, reklamált. Kérték, vigye be a készítményt,amivel a cipőt kezelte,csak így tudják elküldeni reklamációra. Visszajeleztek,hogy a tisztító szar,mert nem deichmann saját márkás,így csere nincs,tisztítószert meg bebukta,azt nem kapta vissza. Durva
2016. ápr. 28. 15:34
 7/7 anonim válasza:
A deichmann nem felhasználó barát! Vettem egy hordhatatlan cipőt, és "mivel már volt rajtam utcán", nem vették vissza. Hogy derülne ki máshogy, hogy nincs jól kialakítva a talpa? :((
2017. dec. 7. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!