Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan tegyek úgy kárt a...

Hogyan tegyek úgy kárt a cipőmben, hogy biztosan kicseréljék?

Figyelt kérdés
Kb. 2 hete vettem a players roomba converse tornacipőt és van rá fél év garancia. Szeretném kicserélni egy másik cipőre de semmi baja nincs annak amelyiket vissza akarom vinni. A terv az, hogy úgy felszakítom a talpát vagy olyan kárt teszek benne amiért muszáj lesz kicserélnük(remélhetőleg). Focicipővel sokszor csináltuk már ezt és sokszor bevált de néha akadt olyan hogy megragasztották vagy arra hivatkoztak, hogy elhasználódott, vagy nem rendeltetésszerűen használtam. Most abban szeretnék tanácsot kérni hogy milyen módszerrel oldjam meg, hogy tutira kicserélhessem egy másikra (pl valamivel felszakítom a talpát..) tudom elég hülye kérdés meg focicipővel sokkal könnyebb a helyzet mert annak amúgyis felválik a talpa és csak egy kicsit kell rajta alakítani... de akkoris reménykedem mert nagyon nem tetszik a cipőm és megbántam, hogy megvettem.

2016. márc. 25. 13:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha a talpát szakítod át az nem lehet anyaghiba. Nekem egyszer a lépcsőbe akadt meg az orra attól levált az elején a talp.
2016. márc. 25. 13:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Minek veszed meg ha nem tetszik?

Majd jól ráfogsz fázni, ha bevizsgáltatják és se cipő nem lesz, se pénz:)

2016. márc. 25. 13:57
 3/4 anonim ***** válasza:
50%

Ha van benne "varrott rész" húzgáld ki ,mintha gyári hibának tűnne nekem 1x úgy kicserélték. Ez csak egy példa volt!

Vagy nézd meg a cipő belsejét mit tudsz rajta tönkre tenni (csak ne vidd túlzásba ) fontos hogy gyári hibának tűnjön.

Remélem segítettem , én csak a kérdésre válaszoltam.

2016. márc. 25. 14:04
 4/4 anonim ***** válasza:
26%
Ha nem nagyon hordtad, és újnak tűnik, a blokkal lehet, hogy kicserélik. Mondd azt, hogy rossz a méret. Akkor vehetsz helyette másikat.
2016. márc. 25. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!