Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek kevés ruha ez egy...

Szerintetek kevés ruha ez egy lánynak? 13L

Figyelt kérdés
3 cipzáras pulcsi,2kardigán,1 blézer,1 bőrkabát,2 farmerkabát,10 ujjatlan felső,13póló,3farmer,11leggings,5 hosszú ujjú felső,5 vastagabb pulcsi,2 tornacipő,2 "magassarkú" (4cm)
2016. ápr. 23. 20:19
1 2
 11/14 anonim válasza:
0%
Szanalmas vagy .te is tudod h boven eleg csak hencegsz itt 13 eves kis taknyos vagy es mar most elvezed h mas meg szarul erzi magat mert nincs kb ruhaja se .Szerencsetlen vagy.
2016. ápr. 25. 08:19
 12/14 A kérdező kommentje:
Aha.nem gondolom hogy szánalmas vagyok mert kérdezek valamit és nem gondolom hogy elég
2016. ápr. 25. 17:58
 13/14 anonim ***** válasza:
10%
11 Nekem kb. 10-szer ennyi cuccom van. Le se írtam a válaszomban, mert semmit nem számít, a nagy részét nem hordom. Kár, hogy te ennyire szegény vagy, ruhád sincs, mondjuk lehet azért, mert az ilyen savanyú, rosszindulatú emberek nem szoktak sikeresek lenni.
2016. ápr. 25. 18:02
 14/14 BulmaSwan ***** válasza:
Elég, de azért pár sortot meg szoknyát nem árt beszerezni nyárra.
2016. ápr. 26. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!