Egy ducibb lánynak (lásd a képen_ jól áll egy ilyen bőr ruha?
2015. nov. 30. 19:19
1/11 anonim válasza:
Egy ilyen lánynak vagy ennek a lánynak? Ez személy függő, van akinek igen, van akinek nem, szerintem nem feltétlenül a testalkat számít
2/11 anonim válasza:
szerintem nem állna jól de ne légy szomorú én meg vékony vagyok nekem azért nem állna jól tiszta lapos lennék benne :D
3/11 anonim válasza:
Szerintem mondjuk ki. Ez már nem duci hanem kövér.
Nem állna jól mivel a ruha sem szép, és hát ehhez az alakhoz nem simulós kellene.
4/11 anonim válasza:
Nem, ,mert a bőr és lakk az anyaga miatt alapból még vastagít.
5/11 anonim válasza:
szerintem is maradj inkább a sima anyagú feketénél.
6/11 anonim válasza:
A szabása sem lenne előnyös (magasan záródó nyak, ujjatlan fazon).
7/11 anonim válasza:
Eszedbe se jusson....nézz tükörbe és légy racionális. Hány kg vagy? A kepen latható lánynak szinte semmi sem áll jól olyan az alkata.duci an max akkor fogadhato el az ilyesmi típusu egészruha igazi homokóra alkat.extra vékony derékkal a ducisága mellett. Van ilyen de ritka. Pl. Van egy vásárlónk kb 168 cm és 78 kg , de méretei 104 68 108 na rajta az ilyesmi ruhák ütnek. Nálunk ruhaátalakítás is van és mikor lemertem a csaj adatait csak néztem a 68 as derekát ilyen tülsúlyos testhez
8/11 Sunshinedoll válasza:
Persze, hogy jól áll. Főleg, ha esetleg teszel rá egy övet, és kihangsúlyozod a derekad pl. A ruha csinos, a képen lévő lány kövér, de a kövér szó csak egy melléknév, nem egyenlő a csúnyával, lehet valaki egyszerre kövér és csinos is, szerintem egy ilyen diszkrét szoknyahossz, fekete szín jól mutat bármilyen testalkaton.
9/11 anonim válasza:
Nem állna neki előnyösen, de próbáld fel! :)
10/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon nem állna jól, de egy olyasmi kötött ruha sötétebb színben viszont igen. Mindenképp legyen ujja mert egy ennyire párnázott kar nem szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!