Egy ilyen alkatú kövér lánynak jól állna ez a ruha?
2015. júl. 9. 20:25
1/5 anonim válasza:
Szerintem sokkal előnyösebben, mint egy cica naci. Ebben azért eléggé takarva vannak azok az úszógumik és mivel lenge nem látszik a tested vonala. :D De gondolom nem csak ilyen ruhákat veszel :D
2/5 anonim válasza:
Ne egyél fel ilyen bevágós bugyit. Válassz magasabb derekút, a ruha alatt úgysem látszik, és hurkák sem lesznek ;)
Meg a pánt nélküli melltartókkal nem tudom hogy állsz, de én inkább valami pántos ruhát választanék.
3/5 anonim válasza:
Elvileg jó lehet, de ha pl. a mellnél bevág, vagy a hátad kibuggyan az öv fölött, akkor nem. Ruhát csak próba után érdemes venni.
4/5 anonim válasza:
Kövér? Mégis mióta lett ez kövér?
Amúgy fel kell próbálni a ruhát, csak úgy lehet eldönteni biztosra hogy hogy állna.
5/5 anonim válasza:
átszámolva 160 centi - 77 kiló
nem sovány
nekem mondjuk bejövős a ruha is meg az alak is, vékony lányokat nem szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!