Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy ilyen menyasszonyi ruha...

Egy ilyen menyasszonyi ruha jól állna egy kövér, molett lánynak?

Figyelt kérdés
[link]
2014. aug. 26. 15:23
 1/6 A kérdező kommentje:
[link] esetleg ez?
2014. aug. 26. 15:34
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Mindenképpen mell alatt szűkített. A sellő és a hercegnős (csípnél kezdődő szoknya) fazonról mondj le. A pánt, ha egyáltalán szeretnél, szerény véleményem szerint legyen minél vastagabb. A csipkézett ujjú ruhákra nagyon kell figyelni, mert könnyen szakad, szóval csak praktikusságból intelek óva mind a csipke kesztyűtől, mind a "csipke fedéstől".
2014. aug. 26. 16:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az attól függ hol vagy telt. Egy mell alatt szűkített, empire fazon borzalmas ha nagy a melled. Arra oloyan kell, aminek egyrészt van egy olyan felsője, ami takarja a szélesebb melltartó pántot, másbészt egy nagyobb szoknya előny, mert arányaiban ellensúlyozza a az erős felsőtestet.

Ha homokóra alakat vagy, akkor derékban szűket vegyél, ötvenes évek szabást.

Ha alma, akkor a mell alatt vágott a legjobb.

Ha körte, akkor vehetsz pántnélküli, rafináltabb hátút, mert fönn nemsokminent kell tartani.

2014. aug. 26. 20:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előzővel. Én is duci vagyok, de rajtam egy mell alatt húzott ruha röhejes lenne mert alig van cicim.

Sok múlik az alakon.

Ha alma alak vagy (a felsőtested erősebb, nagy a melled és a hasad is nagyobb, viszont a lábaid vékonyabbak) akkor jó a mell alatt elvágott és mindenképpen pántos fazont válassz. Nyakba kötős vagy csak szimplán pátos. Lehet rövidebb fazon is amiből kilátszanak a lábikóid, ha az tetszik. Szerintem egy lengébb ruha is jobb, ami nem tapad rá a hasadra. Illetve legyen egy szép dekoltázsod mert, ha az egész melled, mellkasod fedésben van, akkor csak nagyobbnak tűnik (tehát ilyen garbós meg ilyeneket ne nagyon).

Ha homokóra vagy (nagy mell és fenék, karcsú derék) akkor a derékhangsúlyos ruha biztosan szép, derékban szűkített.

Ha körte vagy (kis mell, nagy csípő, fenék, combok) akkor fent lehet testre simuló, pánt nélküli vagy tényleg valami rafináltabb is, lent a szoknya pedig egy kicsit lengébb. Az A vonalú is jó lehet, de néha inkább még nagyobbnak mutat.

Szerintem mindenképpen próbálj meg több fazont is, ami tetszik mert ezt nehéz így megmondani. Mondhatjuk, hogy legyen ilyen vagy olyan, ha nem tetszik, nem kényelmes, nem érzed magad jól benne és előfordulhat, hogy az áll a legjobban, ami eszedbe és eszünkbe sem jutott. Sok múlik a ruha szabásán, stílusán, díszítettségén is. Tudom, hogy macerás a ruhapróba meg pénzbe is kerül, de ha van rá lehetőséged, akkor minél többet próbálj fel. Egyébként ha a karodat nem szereted akkor húzhatsz valami bolerót is, de nem mindig úgy a jobb, ki kell próbálni. Azt mondják a magassarkú is nyújtja az alakot, bár én ezt annyira nem vettem még észre, de biztosan így van.

2014. aug. 26. 21:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Eggyetértek az utolsóval, egy pici kiegészítéssel.

Nagy cici mellé nyakbakötőst, pántnélkülit, nyitott hátút venni nem lesz kellemes élmény. Egyszerűen nem jó ott a teherelosztás, fél óra után leszakad a nyakad. Kell az a három pánt, vállon is, hátban is. Különöen ha rohangálsz, táncolsz ebben vagy egész nap.

És ne félj a nagy díszítésektől. Arányaiban illik egy nagyobb alakhoz, ha mondjuk a hajadban lévő virág tényleg tenyérnyi méretű, vagy a masni a ruhán háromujjnyi széles szalagból van, nincs az az összement a mosásban érzete.

Ha karban erős vagy, olyan ruhát válassz, aminek van egy kis ujja, vagy fordai ami kicsit túllóg a karodon, nem feszül rá.

A magassarkúval azért vigyázz, olyat válassz aminek jó az íve, terheléselosztása. Ha a lábujj részen miliméter vékony, és nagy sakra van, akkor valszeg kényelmetlen lesz.

De igazából sok nagydarab nő magas is, nem biztos hogy indokolt az a plusz centi, a lábad a legtöbb esetben úgyis takarja a ruha.

2014. aug. 26. 23:23
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Nincs nagy mellem, és annyira kövér sem vagyok, 70 kg. Még nem is tartok ott hogy ruhát vegyek, csak megláttam ezeket és nagyon megtetszettek, és kiváncsi lettem volna, hogy jól állna-e egy duci, molett hölgynek. De ha eljutok odáig, megfogadom a tanácsokat :)
2014. aug. 27. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!