Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Most ez 3 dollárért mivel...

Most ez 3 dollárért mivel rosszabb óra, mint egy 20 ezres?

Figyelt kérdés
jó persze, sokkal rosszabb benne az elem, és sokkal hamarabb kipurcan, na de látványban mi a különbség? sőt ha nem lenne oda írva ennél az ár, akkor simán kinézném egy 50 ezres órának is. csakúgy meg nem kopik le róla az arany festés szerintem
2016. ápr. 22. 13:59
 1/6 A kérdező kommentje:
2016. ápr. 22. 14:00
 2/6 anonim ***** válasza:

ez élőben sárga lesz, nem arany színű

nyaklánccal jártam így, nem is hordom, mert látszik rajta, hogy olcsó bizsu (képen jól nézett ki)

meg nem is olyan a minősége és az elem se fogja sokáig bírni

ha neked tetszik, vedd meg, ennyiért nem pénzkidobás, ha 1 év múlva esetleg tönkremegy

2016. ápr. 22. 15:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Én rendeltem ebayről ilyesmi órát és valóban inkább sárga mint arany a másik meg, hogy állandóan késik, egyszer sem volt rajtam. Így hiába csak pár dollár akkor is pénzkidobás. Van rajta az a 3 kissebb mutató, azokhoz nincs állító gomb, nem úgy mint egy márkás óránál.
2016. ápr. 22. 17:25
 4/6 anonim ***** válasza:
hidd el, látszik az. az anyagán, a fényén, az illesztéseknél.. nagyon könnyű kiszúrni a bóvli órákat.
2016. ápr. 22. 18:41
 5/6 anonim ***** válasza:

A Genevák nem rosszak azért, annyira nem is gagyi arany általában, nyilván nem egy arany órához mérve, csak a drágább, arany színű divatórákhoz viszonyítva. Viszont hamar megkopik és patinásodik sajnos, ezt aláírom.

Ha nem egy életre veszed, kiváló. Az ilyen 1-2 szezonig divatos órákra én sajnálok nagyobb összeget kiadni, arra meg tökéletes ez is.

Pár éve megvette mindenki azt a béna szilikonszíjas órát 30-50 ezerért és már nem is hordják, mert rég kiment a divatból és ciki... Tökre megérte, főleg, hogy a többségnek ez nem a heti költőpénze volt ugye. :D

2016. ápr. 23. 11:45
 6/6 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

és ez az óra mellett simán látszik ránézésre a minőségbeli eltérés? [link]

2016. ápr. 23. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!