Imádom az ilyen válaszokat miszerint csak a márkát fizeted meg. A sok csóró turkálós meg kínais mondja ezt.
Amúgy VAN különbség. Igen.
Hahh drágám, nem vagyok csóró turkálós és kínai, 30-ért vettem 1 hónapja téikabátot. Turkálóban soha nem jártam és kínaiban is kb 5 éve.
Van egy kínai kabátom, aminek semmi baja és tök jól bírja, de egyszer vettem egy olyat, ami 1 hónap után elkezdte ereszteni a töltelékét a varrások mentén. Szóval szívtam párszor a kínaiban, úh nem vásárolok ott max bugyikat.
És igen, a márkát eléggé meg kell fizetni! A Mayo-ban vannak olyasmi cuccok mint a kínaiban kirakva a kirakatba és többszörös áron, mert rajta van a Mayo felirat...
A Converse amúgy nem rossz, de így képről én nem tudnám megmondani, h megéri-e, élőben kéne látni.
1-es voltam
Ha szerinted ez jó, akkor minek kérdezed?
Egy márkás szélálló, vízálló, hegesztett varrású technikai kabát valóban megér ennyit (és többet), de egy egyszerű pufidzseki, amire rátettek egy converse logót aligha...
Szerintem te hülye vagy:)
Ha ugyan ilyet lehet venni a kínaiban akkor miért vennéd meg?:) Azt a kis matricát meg felnyomják neked 2-3 ezerért:)
Ha van két ugyan olyan kenyér egymás mellett, a másik viszont megvan karistolva az miért ér többet mint a másik? Mert a hülye karistolás függők megveszik és elhiszik hogy jobb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!