Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a 35 ezres dzseki mivel...

Ez a 35 ezres dzseki mivel jobb mint egy 5 ezres kínai?

Figyelt kérdés
[link]
2015. dec. 16. 13:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
szerintem már kínaiban sem kapsz 5 ezerért dzsekit. amúgy igen, azért mert converse, gondolom minőségben azért csak felülmúl egy kínait (jó, most lehet jönni azzal, hogy de ezt is kínában gyártják..), bár szerintem ez a dzseki csúnya és nem ér ennyit.
2015. dec. 16. 17:26
 12/16 anonim ***** válasza:
Én minden télen ámulok, hogy poliészter pufikabátokért hogy van pofájuk a boltoknak 30ezreket elkérni. Számomra az a lényeg, hogy jól nézzen ki rajtam és ne fázzak, meg lehetőleg ne essen szét a tél folyamán. Erre a glo story kabát is tökéletesen megfelelt. Nem vennék drága pufidzsekit, meg amilyen az én szerencsém, másnap kiégetné valaki.
2015. dec. 16. 19:22
 13/16 anonim ***** válasza:

Figyu. 5 a kínai. Ha sz@r és szétesik, akkor jövőre veszel egy nem kínaisat, vagy még egy 5 ezerset a kínaiban. Évi 5000 Ft nem olyan gáz :)

Ha tapintásra, varrásra, vastagságra kb ugyanolyan minőségű, akkor szerintem jó lesz a kínai is.

2015. dec. 16. 21:04
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem Mayo Chix márkás volt de volt egy kínaim is.

A Mayo Chix több évig bírta, nagyon sokáig! A kínai pedig 1 évig...

2015. dec. 16. 22:14
 15/16 elwera ***** válasza:
10-20 ezer Ft körül jobbakat lehet kapni mint ez. Anyagában ez nem tűnik olyan jónak.
2015. dec. 18. 00:19
 16/16 A kérdező kommentje:
értem
2015. dec. 18. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!