Mi a véleményetek a 10cm vagy annál magasabb sarkú cipőkre, csizmákról?
Figyelt kérdés
(szereted,utálod,indokok)2016. ápr. 20. 18:28
2/11 anonim válasza:
Az attól függ. Ha fiú vagy, nem biztos, hogy jól állna, ha lány, akkor azt mondom, vannak ízléses darabok, ami elég nőies.
3/11 A kérdező kommentje:
Aki szereti hordani,az írja meg milyen magas?1-es
2016. ápr. 20. 18:37
4/11 anonim válasza:
Nekem az a véleményem róluk, hogy nehéz bennük strandröplabdázni, meg havat lapátolni is.
5/11 anonim válasza:
Nagyon szeretem őket, annak ellenére is, hogy magas vagyok. (175cm)
6/11 Sunshinedoll válasza:
Szeretem őket, szépek, viszont hétköznap nem szoktam ilyesmit felvenni, mert egyetemista vagyok és sokat vagyok könyvtárban illetve laboratóriumban, nem praktikus vagy kényelmes egész napos mászkáláshoz, laborban pedig nem is megengedett. 172 cm vagyok.
7/11 elwera válasza:
Valahol 7 centinél van a határ, afölött nem tudok lazán lépkedni benne. 10 centisben már botladozok. Nem vagyok hozzászokva, nem kényelmes. Lapos talpúakban járok főleg a 172 centimmel. Így is magasabb vagyok a legtöbb csajnál az utcán.
8/11 anonim válasza:
Imádom a cipőket. 161 cm vagyok, viszonylag alacsony így szeretem is hordani őket. Az egyik kedvencem 11cm-es tény nem a legkényelmesebb viselet de nekem nagyon tetszik
9/11 anonim válasza:
Ha tud benne járni a lány, akkor nagyon szexi tud lenni.
10/11 anonim válasza:
Vannak magassarkúk amik gyönyörűek, de szerintem 10 cm-nél magasabb sarok már sok. Főleg ha a viselő nem tud benne járni.
Csizmába nem szeretem ami nem lapostalpú, nekem a prostikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!