Lányok, ha a leendő randipartneretek jóval magasabb nálatok akkor előkerül a tűsarkú a gardróbból?
Nincs tűsarkú a gardróbban.
Most lekókadt?
Nem,én maradok a jól bevált tornacipőnél:D
Egyébként meg szerintem nincs abban semmi zavaró,ha magasabb nálam,majd szépen lehajol ha "akar" valamit:)
Nem hordok tűsarkút soha, de ha mégis hordanék, nem azért venném fel, mert a partnerem magas.
Exem pár centi híján 2 méter magas volt, én pedig 168 cm vagyok és tökéletesen megoldottuk, amit kellett tornacipőben és balerinában is. :) Tény, hogy egy idő után elzsibbad az ember nyaka, de akkor le lehet ülni egy padra vagy ilyesmi.
Gondolom fogalomzavarban szenvedsz tűsarkú, és magassarkút illetően.
A kérdésre a válasz: hót ziher hogy nem!
Mindenki milyen morcos itt :Dddd
Én eleve szoktam magassarkút hordani (tűsarkú, platformos, normál), de randira is simán felvenném főleg ha tudom, hogy magas (180cm feletti). Volt olyan, hogy kérte tőlem a fiú, hogy balerina cipőbe menjek, mert csak 170 cm, én meg 165cm és rosszul érezné magat, ha magassabb lennék nála:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!