Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a lovagló...

Mi a véleményetek a lovagló fazonú utcai csizmákról? És konkrétan a linken láthatóról?

Figyelt kérdés

Igazából szeretnék egyet és tetszik a képen látható. Nézegettem sokat és mind nagyon ócska 10-13 ezerért de ez hasított bőr és ahhoz képest 20.000ért nem érzem soknak.

De én egyberuhás vagyok télen nyáron. Egy ilyen csizma és lezserebb tunika- ruhával, harisnyával, bőrzsekivel vagy parkával szerintetek viselhető?

Számomra a kényelem elsődleges, van 2 gyerekem, pocakban a 3., de szeretek csajosan öltözni de ilyen csizmám eddig nem volt (bokacsizmát szoktam inkább viselni).

(30 éves)

2015. nov. 21. 18:39
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
2015. nov. 21. 18:40
 2/15 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, csak a színei miatt elég kötött, hogy mivel lehet hordani. Így csak akkor választanám, hogyha van mellette másik is.
2015. nov. 21. 18:46
 3/15 anonim válasza:
Szerintem egyszerű, de nagyszerű:) nagyon csini és ha nem sokallod, akkor nincs akadály:)
2015. nov. 21. 18:47
 4/15 anonim ***** válasza:

Ha tényleg lovaglócipő-stílusút szeretnél, vegyél lovasboltban. Valódi bőr, ráadásul nem utánozva van.

Egyébként nem rossz ez a csizma, ha tetszik, nyugodtan vedd meg-szerintem.:)

2015. nov. 21. 20:45
 5/15 anonim ***** válasza:
A szinei miatt nekem ez nem tetszik mert nem tudom mindenhez felvenni, egyebkent nekem is volt/van ilyen csizmam, nagyon kenyelmes
2015. nov. 21. 20:50
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat és végülis pozitív válaszok jöttek, így holnap elmegyek felpróbálom még egyszer és ha akkor is úgy érzem hogy kell akkor megveszem :)

Nekem nem baj a színe mert a kedvenc darabjaim sötétkékek, feketék vagy ha mintásak is, akkor is visszafogottabb sötét színűek. Azokhoz pedig nem baj ha nem fekete a csizma hiszen a ruháim visszafogottak, amelyek pedig élénkek színesek azokhoz felveszem valamelyik fekete bokacsizmám :)

2015. nov. 22. 10:54
 7/15 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

Ilyen ruhákat/ tunikákat hordok, harisnyával, leggingssel.

2015. nov. 22. 10:59
 8/15 anonim ***** válasza:

Mi az indok,hogy ilyen fazont hordjak,ha nincs hozza lo!

Ez a velemenyem.

2015. nov. 22. 11:57
 9/15 A kérdező kommentje:

Nyilvan ez a fazon neve.

Konkrétan kétlem hogy ez pl alkalmas lenne lovaglásra mert a velúr anyagból kiindulva nem nézne ki sokáig jól terepen bevetve.

Bakancsot is hordanak sokan pedig nem turaznak. Edző és tornacipot is utcára pedig nem sportolnak. Illetve gumicsizma sem csak a Józsi bácsi viselete a disznoolban hanem városi trendi csajok viselete.

Irreleváns a kérdésed.

2015. nov. 22. 14:13
 10/15 anonim ***** válasza:

Csak a varosi trendi pitcsak akkor is hordjak ha nem indokolt!Tortenetesen szaraz idoben!

Vagy az acelbetetes bakancs aminek munkavedelmi celja van de 58 kg kispitcsakon latni akiknek meg a jaras is nehezukre esik benne csak,hogy a trendiseg meglegyen!

De ha egy ferfi venne fel gumicsizmat huhu mekkora parasztgyalazat lenne...

2015. nov. 22. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!