Mi a véleményetek a lovagló fazonú utcai csizmákról? És konkrétan a linken láthatóról?
Igazából szeretnék egyet és tetszik a képen látható. Nézegettem sokat és mind nagyon ócska 10-13 ezerért de ez hasított bőr és ahhoz képest 20.000ért nem érzem soknak.
De én egyberuhás vagyok télen nyáron. Egy ilyen csizma és lezserebb tunika- ruhával, harisnyával, bőrzsekivel vagy parkával szerintetek viselhető?
Számomra a kényelem elsődleges, van 2 gyerekem, pocakban a 3., de szeretek csajosan öltözni de ilyen csizmám eddig nem volt (bokacsizmát szoktam inkább viselni).
(30 éves)
Ha tényleg lovaglócipő-stílusút szeretnél, vegyél lovasboltban. Valódi bőr, ráadásul nem utánozva van.
Egyébként nem rossz ez a csizma, ha tetszik, nyugodtan vedd meg-szerintem.:)
Köszi a válaszokat és végülis pozitív válaszok jöttek, így holnap elmegyek felpróbálom még egyszer és ha akkor is úgy érzem hogy kell akkor megveszem :)
Nekem nem baj a színe mert a kedvenc darabjaim sötétkékek, feketék vagy ha mintásak is, akkor is visszafogottabb sötét színűek. Azokhoz pedig nem baj ha nem fekete a csizma hiszen a ruháim visszafogottak, amelyek pedig élénkek színesek azokhoz felveszem valamelyik fekete bokacsizmám :)
Mi az indok,hogy ilyen fazont hordjak,ha nincs hozza lo!
Ez a velemenyem.
Nyilvan ez a fazon neve.
Konkrétan kétlem hogy ez pl alkalmas lenne lovaglásra mert a velúr anyagból kiindulva nem nézne ki sokáig jól terepen bevetve.
Bakancsot is hordanak sokan pedig nem turaznak. Edző és tornacipot is utcára pedig nem sportolnak. Illetve gumicsizma sem csak a Józsi bácsi viselete a disznoolban hanem városi trendi csajok viselete.
Irreleváns a kérdésed.
Csak a varosi trendi pitcsak akkor is hordjak ha nem indokolt!Tortenetesen szaraz idoben!
Vagy az acelbetetes bakancs aminek munkavedelmi celja van de 58 kg kispitcsakon latni akiknek meg a jaras is nehezukre esik benne csak,hogy a trendiseg meglegyen!
De ha egy ferfi venne fel gumicsizmat huhu mekkora parasztgyalazat lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!