Mi a véleményetek a lovagló fazonú utcai csizmákról? És konkrétan a linken láthatóról?
Igazából szeretnék egyet és tetszik a képen látható. Nézegettem sokat és mind nagyon ócska 10-13 ezerért de ez hasított bőr és ahhoz képest 20.000ért nem érzem soknak.
De én egyberuhás vagyok télen nyáron. Egy ilyen csizma és lezserebb tunika- ruhával, harisnyával, bőrzsekivel vagy parkával szerintetek viselhető?
Számomra a kényelem elsődleges, van 2 gyerekem, pocakban a 3., de szeretek csajosan öltözni de ilyen csizmám eddig nem volt (bokacsizmát szoktam inkább viselni).
(30 éves)
Ugye milyen zavaro kerdezo?
Nekunk mert mi mas taborhoz tartozunk,a ti dolgaitok betegesek.
De akkor minek válaszolsz? Miért nem ott osztod az észt ahol vevők rá? Gondolod hogy egy nő is leveszi a lovaglócsizmát és kihajítja mert egy cicagatyás (vagy bármilyen) hímnemű(?) azt mondja hogy gáz?
Amúgy nem ezt vettem meg mert nem ér fel térdig a szára felvéve nem olyan csinos, de egy barna hosszúszárú lovaglócsizmát és egy Landrover bakancsot vettem (haha) és a 2 együtt volt pont annyi mint a képen szereplő csizma önmagában. Sajnos nem bőr a csizma de egy szezont biztos kibír :)
A másik nincs fenn a Deichmann oldalán.
Cuki darab amit linkeltel,amolyan igazi noies!
Mar bocs de nem tudtam,hogy ez egy zartkoru rendezveny....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!