Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a lovagló...

Mi a véleményetek a lovagló fazonú utcai csizmákról? És konkrétan a linken láthatóról?

Figyelt kérdés

Igazából szeretnék egyet és tetszik a képen látható. Nézegettem sokat és mind nagyon ócska 10-13 ezerért de ez hasított bőr és ahhoz képest 20.000ért nem érzem soknak.

De én egyberuhás vagyok télen nyáron. Egy ilyen csizma és lezserebb tunika- ruhával, harisnyával, bőrzsekivel vagy parkával szerintetek viselhető?

Számomra a kényelem elsődleges, van 2 gyerekem, pocakban a 3., de szeretek csajosan öltözni de ilyen csizmám eddig nem volt (bokacsizmát szoktam inkább viselni).

(30 éves)

2015. nov. 21. 18:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Zoliman menj már innen a leggingsedben. A te véleményed irreleváns. MINDEN TÉREN!
2015. nov. 22. 20:38
 12/15 anonim ***** válasza:

Ugye milyen zavaro kerdezo?

Nekunk mert mi mas taborhoz tartozunk,a ti dolgaitok betegesek.

2015. nov. 23. 11:41
 13/15 A kérdező kommentje:

De akkor minek válaszolsz? Miért nem ott osztod az észt ahol vevők rá? Gondolod hogy egy nő is leveszi a lovaglócsizmát és kihajítja mert egy cicagatyás (vagy bármilyen) hímnemű(?) azt mondja hogy gáz?

Amúgy nem ezt vettem meg mert nem ér fel térdig a szára felvéve nem olyan csinos, de egy barna hosszúszárú lovaglócsizmát és egy Landrover bakancsot vettem (haha) és a 2 együtt volt pont annyi mint a képen szereplő csizma önmagában. Sajnos nem bőr a csizma de egy szezont biztos kibír :)

[link]

A másik nincs fenn a Deichmann oldalán.

2015. nov. 23. 19:03
 14/15 anonim ***** válasza:

Cuki darab amit linkeltel,amolyan igazi noies!

Mar bocs de nem tudtam,hogy ez egy zartkoru rendezveny....

2015. nov. 23. 20:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez hogy a fenébe nőies akkora orra van hogy felbuknék benne! Gusztustalan és véletlenül sem csinos.
2015. dec. 8. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!