Melltartó? Másnak van ilyen gondja?
Figyelt kérdés
Mindig felcsúszik a melltartó, vagy a felső le (nem tudom pontosan melyik), de az ilyen ujjatlan felsőre gondolok és állandóan húzogatnom kell fel, rettenetesen idegesít, mert így kilátszik a melltartó (na jó, nem ennyire, egy kicsit szolidabban) mint ebben a videóban Miley-n: [link]
Másnak van ilyen gondja? Mit tehetnék ellene?
2016. ápr. 17. 10:08
1/9 anonim válasza:
jó méretű melltartót kellene hordanod, vagy fazonban vagy méretben van a gond!
2/9 anonim válasza:
igen a melltartó leeht nem jó fazonú vagy méretű. felsőknél néha én is gondban vagyok mert hosszabb a pántjuk. én azt megszoktam varrni, bár nekem ez a szakmám. szabó is megcsinálja kb 500-1000 Ft-ért.
3/9 anonim válasza:
Jó méretű melltartó nem csúszkál sehova. Ha a felső elcsúszik, akkor varrd kicsit rövidebbre a pántját vagy válassz más fazont.
4/9 A kérdező kommentje:
Biztos a melltartó miatt van, mert egyik ismerősöm azt mondta,hogy neki nem látszik ki. Ugyanolyan fazonú felsője van, mint nekem. Köszönöm a válaszokat!
2016. ápr. 17. 15:03
5/9 anonim válasza:
Nekem is van ugyanolyan felsőm mint a barátnőmnek, nekem mégis vissza kellett venni a pántjából, különben az egész melltartóm kilátszott. Azóta is hordom.
6/9 A kérdező kommentje:
Ja, értem. Bár kicsit reménykedem, hátha a felső miatt van, úgyhogy ez kicsit megnyugtatott. Köszönöm mindenkinek :)
2016. ápr. 17. 17:59
7/9 anonim válasza:
Szerintem az előbb is te írtad ki a kérdést, ha 80 B-s melltartóval veszed fel és a felsőnek nem hosszú a pántja, akkor jónak kell lennie.
8/9 anonim válasza:
Szerintem kisfiú vagy és erre izgulsz.
9/9 A kérdező kommentje:
#7 melyik kérdésre gondolsz?
#8 hogy lehet valakinek ekkora fantáziája? :D :D
2016. ápr. 18. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!