Nőgyógyászati vizsgálaton azt kérte a doki, hogy vetkőzzek le, és csak melltartó maradjon. Miután végzett a nőgyógyászati vizsgálattal azt is le kellett venni, és így történt a mellvizsgálat. Másnak is volt hasonló?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy szégyenlős típus ezért különösebben nem zavart, csak kíváncsi vagyok, hogy ez jellemző dolog-e máshol is. 22L2013. aug. 24. 11:53
1/21 anonim válasza:
Nekem a póló meg minden maradt, mert mellvizsgálat nem volt, de orvosa válogatja.
2/21 anonim válasza:
Minden rákszűrésnél kötelező lenne, csak a dokik közül sokan nem foglalkoznak vele. A doki a legalaposabban járt el.
3/21 anonim válasza:
Nekem mellvizsgálatnál csak fel kellett húznom a pólót és a melltartót.
4/21 anonim válasza:
Volt hasonló kérdés itt pár hónapja. Akkor arra jutottunk, hogy nem ez a bevett szokás, ha mellvizsgálat is van, akkor előbb alul fel szoktak öltözni, felül levetkőzni és úgy jönni ki az öltözőből megint. Szerintem gáz, ha a doki meztelenül taperol, és neked is van szavad, ne a doki mondja már meg h nekem h kényelmes az én vizsgálatom.
5/21 anonim válasza:
Nem volt normális dolog, egyáltalán!
Nem szabadna így meztelenre vetkőztetni a páciens, tahó volt az orvos, neked meg nem kellett volna hagynod magad.
Vagy alul vizsgál, vagy (felöltözés után) felül.
6/21 anonim válasza:
Az a baj, hogy sokan nem mernek szólni semmiért, mert amúgy is elég kényelmetlenül érzik magukat!
7/21 anonim válasza:
SzTK volt? És -gondolom- férfi orvos volt, ugye?
8/21 anonim válasza:
Nőgyógyászaton dolgozom. A 4 orvosból 2 úgy csinálja a mellvizsgálatot,h miután levette a kenetet,csak felülteti a pácienst a vizsgáló asztalon és megvizsgálja a mellét. A másik kettőnél először felöltöznek alulról és csak utána vizsgálja meg. És ezt kortól függetlenül egy 60-70 éves nőnél is így csinálják. Tehát gyakorlat mindkettő. Ha valakit zavar,nyugodtan lehet szólni,h előbb fel szeretne öltözni alulról.
9/21 anonim válasza:
És még valami, ahhoz,h a mellet és környező nyirokcsomókat is rendesen át lehessen vizsgálni,megnézni le kell venni a pólót és a melltartót is.
10/21 anonim válasza:
Akkor téged vizsgáljanak úgy!
Engem viszont ne, hanem a protokoll szerintihez ragaszkodom.
Helytelenül járt el az orvos minimum bunkó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!