Y. SO cipő mennyit ér? Lent
Figyelt kérdés
kaptam két éve egy bokacsizmát ajándékba az akkori párom nővérétől ( neki kicsi volt, így nekem adta). Nekem viszont nem a stílusom, így egyszer sem volt a lábamon. Eddig csak volt a szekrényben, gondoltam, eladom. Az exem nővére külföldön dolgozott, és eléggé szórta a pénzt. Rákerestem neten a márkára, Y.SO, és megdöbbenve láttam, hogy egy hosszúszárú csizma 170 dollár... gondolom akkor egy bokacsizma is érhet átszámolva legalább egy 35 ezer forintot.2016. ápr. 16. 19:46
1/2 anonim válasza:
Meg se próbáld eredeti áron eladni. Nem tudom, mi a szar az az Y. SO, de senki nem fog érte annyit adni, amennyibe kerül a boltban és nem azért, mert sajnálják rá a pénzt, de amennyi hamisított vacak van mostanában, aki valódit akar, az megveszi márkaboltban és nem sajnálja rá a pénzt, akinek meg jó az (esetlegesen) gagyi, az nem fog több tízezerért venni.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem, szerintem se adnak érte annyit. Amúgy nem gagyi, de Mo-n nem kapható. Az exem nővére Ausztráliában vette.
Feltettem úgy, mint egy normál bőrcipőt. Mindegy, csak vigyék, nálam csak a helyet foglalja.
2016. ápr. 17. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!