Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Pár napja vettem 1 Vans Slip...

Pár napja vettem 1 Vans Slip On cipőt de kb 2 óra séta után teljesen ledarálta a kislábujjam szélét. Nagyon fáj és nem tudom mit csináljak vele. Ezzel jár az új cipő, hogyan tudnám megoldani, hogy ne dörzsölje ki?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 16. 17:43
 1/1 anonim válasza:

Nekem is van olyan cipom, ami mindig felsert. Ha belul bor, akkor kend be belulrol kezkremmel azt a reszt ahol szorit es vedd fel otthon a lakasban, hogy megnyuljon.

Vagy meg egy modszerrol olvastam a neten, de sosem probaltam, nem tudom, hogy hasznal vagy sem. De ez is bor cipokre ervenyes. fel kell huzni egy vastagabb zoknit, utana a cipot es hajszaritoval melegiteni egy picit a cipot, s igy konnyebben megnyulik. De ha textilbol van a cipo eleje, akkor ez a modszer nem valik be.

Szerintem vard meg amig meggyogyul a labad es utana otthon fokozatosan kezd el vele jarni. s hosszabb utra csak akkor indulj vele legkozelebb, ha megengedett

2016. ápr. 16. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!