Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a cipő jó ehhez a ruhához?

Ez a cipő jó ehhez a ruhához?

Figyelt kérdés

16 vagyok,esküvőre fogok menni. A ruha már biztos,hogy ez lesz,de nem tudom ezt a cipőt fel lehet venni hozzá? Vagy inkább valami másmilyent válasszak? Sötètkék csíkok vannak a ruhán amúgy.

[link]

[link]

2016. ápr. 16. 15:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem jó :)
2016. ápr. 16. 16:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem a legszebb, de nem üt el annyira nagyon.

Viszont a ruhához keress még egy blézert, mert így erősen alulöltözött leszel.

2016. ápr. 16. 16:09
 3/6 anonim ***** válasza:
nem olyan rossz. nekem a ruha nem való esküvőre annyira igazából. inkább olyan lemegyek a strandra...
2016. ápr. 16. 16:38
 4/6 anonim ***** válasza:
53%

A kettő együtt szerintem tök jól mutatna

A cipőd az nagyon elnyerte a tetszésemet

2016. ápr. 16. 16:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Jól néznek ki együtt, de esküvőre én nem nagyon mennék ebben a ruhában. Nagyim kinyírna, ha nem csak világos színek lennének rajtam, ez ilyen családi hagyomány tehát, nekem ez így nem szokásos.
2016. ápr. 16. 16:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem üt el de tényleg nem túl szép, meg ugyan fiatal vagy de esküvőre annyira nagyon nem illik a nyitott orrú cipő, bár te ismered a párt. Ezt a ruhát sem biztos hogy választanám, nekem kicsit kevés esküvőre, inkább egy lazulós napra venném fel, esküvőre ez elég kicsit kevés de valóban te ismered a párt, te tudod hogy foglalkoznak e vele. Ja és ha lesz templomi szertartás akkor blézer, bolero, kendő valami kéne mert a templomba moroghatnak ha fedetlen a vállad
2016. ápr. 16. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!