Ehhez a ruhához szerintetek milyen cipő illene?
Céges karácsonyi bulihoz a ruha:
Kiegészítő infó: nem nagyon tudok járni magassarkúban, ez alól csak a teli talpú csizma kivétel.
Ezzel a csizmával gondoltam (csak a magas sarkú, telitalpú változattal):
Fekete nylonharisnyát fogok még venni hozzá, és egyszerű, fekete, hosszú nyakláncot. Ha hidegebb lesz a helyiségben, akkor fekete blézert is veszek.
Nem akarok törpesarkú cipőt venni, mert nem tetszenek...
Mit javasoltok? Ez így jó, vagy van más ötlet?
25 éves lány vagyok egyébként.
En chelsee csizmat vennek fekete harisnyaval, en a legkulonbozobb ruhakhoz is felveszem.
Neee! Ez borzalmas! Az a gyűrött fazon semmiképp nem passzol hozzá, a chelsea boot meg pláne nem!
Keress inkább vastagabb sarkú bokacsizmát abban szerintem tudsz majd menni, ha az éktalpúban megy, akkor abba is. Kevésbé rossz választás szerintem, de én körömcipőt vennék hozzá, nagyon max csini balerinát.
Nekem van ilyenem, ez saccperkábé passzol hozzá szerintem, de nem tudom milyen anyaga van a ruhának.
szerintem abszolút nem illik hozzá a csizma
nem kell feltétlen törpesarkú cipő, vannak kisebb sarkú cipők is amik még nem törpék
amúgy szerintem a fekete hari helyett jobb lenne a testszínű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!