Piros szalagavatói ruhához (hosszú) arany vagy ezüst cipő illene jobban?
Figyelt kérdés
2015. okt. 31. 10:47
1/8 anonim válasza:
ezüst.. arannyal már túl giccses:D
2/8 anonim válasza:
Fekete amin van egy kis csillogó kövecske ne legyen túl egyszerű de ne is legyen túlságosan kirívó
3/8 A kérdező kommentje:
Első köszönöm, én is hasonlóképp gondolom. :)
Második, feketén is gondolkoztam, de kissé túl komoly lenne már szerintem az összeállítás. Mégiscsak 18 vagyok :)
2015. okt. 31. 13:54
4/8 anonim válasza:
Szerintem is fekete, ezüsttel vagy arannyal egyszerűen túl kirívó, romás.
A fekete nem öreges, hanem a klasszikus elegancia stílusjegye...
5/8 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy öreges, hanem hogy a ruhával együtt már túl komoly. Ha olyan lenne a ruha, nyilván a feketét választanám, de okkal szeretnék ezüstöt vagy aranyat.
2015. okt. 31. 21:08
6/8 anonim válasza:
Szerintem arany - pedig az ezüstöt jobban szeretem, de egszerűen a piroshoz az arany jobban passzol.
(Kár, hogy kizártad a feketét, én is azt tartom legjobb opciónak, de ha a kettőből kell választani, akkor az arany.)
7/8 Dudok Andrásné válasza:
Az ezüst elegánsabb,mint az arany !!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. nov. 3. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!