Duci vagyok de a baratom szivesen latna szexibb nyari ruhakban mit tegyek?
Tipikusan az a duci lany vagyok aki nyaron is maximum 3/4es farmaert es hosszabb polokat hord hogy elrejtse magat.
Felek a megjegyzesektol es a szegyentol hogy beszolnak hogy hat ez a kotozott sonka miert huz fel ujjatlant/rovid ruhat.
A baratom meg allandoan azt keri hogy ujjatlant egy szoknyas csinosabb ruhakat huzzak fel mert szerinte szep vagyok benne.
Mit tegyek, milyen ruhat huzzak, valasszak?
A karom vastag es hurkas a hatam is es a vadlim is nagyon vastag meg a combom is :(
Csirket is probaltam. Azt ettem mindig salataval. Az jo voltaig ment de a vegen mar rosszul voltam ha csak raneztem.
De igazatok van, vagy elfogadom magam vagy valtoztatok mert amog magammal ilyen elegedetlen vagyok addig sehogy sem lesz jo a boromben.
Koszonom hogy ennyit irtatok, nagyon kedvesek vagytok :)
Ha úgy nézel ki, mint a 4. fotó, akkor nyugi, jól nézel ki! Nálad sokkal dundibb csajok is hordanak számukra iszonyatosan előnytelen szabású nyári ruhákat és tökéletesen elégedettek. Legyél bátor és a magabiztosság majd hozzájön (Csak ez utóbbitól függ hogy a többiek piszkálnak-e vagy sem. Ha látják rajtad, hogy zavarban vagy, akkor van hova "szúrni".)! Senki sem fog megszólni, ha meg mégis, akkor csak egy poénnal el kell ütni a dolgot és majd megunják (ne vedd magadra, csak idióták). Ilyenkor csak azok szólnak meg, akik éretlenek vagy másképp szoktak meg téged. Az előbbi csoporttal nem kell foglalkozni mert nem éri meg (ha folyton röhögsz velük akkor egy idő után leszállnak rólad), az utóbbi meg majd megszokja. Én nem szórakoznék ezzel, felvenném ami a pasimnak tetszik. Egyszer úgyis kénytelen leszel megbékélni magaddal, ha boldog és kiegyensúlyozott akarsz lenni. Soha senki sem fog megdicsérni hogy jól nézel ki, ha nem veszel fel csinosabb ruhákat, márpedig neked kell a pozitív visszajelzés abból, amit írtál.
Ha fogyni akarsz, akkor pedig kardiózz, az a leghatékonyabb (egy dundi barátnőm ezzel fogyott le az esküvőjére). Ne vidd túlzásba a fogyizást, mert ugyan már ki akar egy olyan emberrel együtt leni, akit nem is lát, mert 8 órát dolgozik (vagy tanul) a maradékban meg az edzőteremben lóg és a kalóriákat számolja!? Emellett csúnya a hirtelen fogyás, ha a bőröd nem elég rugalmas.....
Nem bírom megállni, hogy erről ne fejtsem ki a véleményem, bár ez ide csak részben tartozik:
Röhej hogy hova süllyedt a világ a fotoshop és a média hatására. Mindenki fehérjeporozik és egészségtelenül sokat edz, ha pedig nem elég (túlságosan!) izmos, akkor már kisebbségi komplexusa van (főleg a pasik ilyenek). A lényeg, hogy ne menj még WC-re is kocsival, néha mozogj is egy kicsit, egyél sok zöldséget és minél kevesebb junkfood-ot. A szervezeted nem hülye, ha kigyúrnád magad napi 4 óra edzéssel, majd abbahagynád, akkor visszamenne az izmod is, mert nem természetes és nincs rá szükséged. Ki akarja úgy leélni az életét, hogy semmi mást nem csinál csak dolgozik és edz? Az nem élet szerintem. Én kiakadnék, ha a párom ilyen lenne. Egy barátnőm fogalmazta meg ezt nagyon jól: "Nekem nem kell olyan pasi, aki reggel több időt tölt a tükör előtt, mint én." Nekem ez kb. 1/4 óra, úgyhogy...
Ja és ne aggódj, a divat állandóan változik, lassan majd visszajön a divatba a dundi. Mindig az kell az embereknek, amiből kevés van. Mikor fiatal voltam egészséges súlyban voltam (54-56 kg), akkor a cingár volt a divat... Most cingár vagyok (48-52 kg, nem direkt, csak így alakult), most az izmos a divat. Én nem akarok izmos combokat meg kocka hasat, nekem nem tetszik egy lányon. És nem is fogom ilyen idiótaságokra fecsérelni az időmet, az biztos.
Összefoglalva a tanácsom: Sz*d le a többieket, bízz magadban, legyél bátor és csak azzal törődj, aki neked a legfontosabb. (Remélem, hogy ez te magad vagy és a párod.) Nem te vagy az egyedüli duci a világon, azokat irigyeld, akik ezzel boldogan és magabiztosan "együtt tudnak éli", ne azokat, akik vékonyak. Egy lány sem elégedett magával maradéktalanul, de a legtöbbünk szimplán elfogadja: nem érdemes ilyen baromságokkal foglalkozni. Hidd el, csodás érzés lesz, a egyszer elengeded ezeket az idióta komplexusokat. Úgy tudod csak élvezni az életedet, és ez a legeslegfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!