Duci vagyok de a baratom szivesen latna szexibb nyari ruhakban mit tegyek?
Tipikusan az a duci lany vagyok aki nyaron is maximum 3/4es farmaert es hosszabb polokat hord hogy elrejtse magat.
Felek a megjegyzesektol es a szegyentol hogy beszolnak hogy hat ez a kotozott sonka miert huz fel ujjatlant/rovid ruhat.
A baratom meg allandoan azt keri hogy ujjatlant egy szoknyas csinosabb ruhakat huzzak fel mert szerinte szep vagyok benne.
Mit tegyek, milyen ruhat huzzak, valasszak?
A karom vastag es hurkas a hatam is es a vadlim is nagyon vastag meg a combom is :(
Bocs a kérdés miatt, tényleg nem sértésként, de ha annyira szégyenled magad, akkor miért nem fogysz le?
Én is voltam ducibb, de azért mertem öltözködni. Most se vagyok sovány, de jól érzem magam.
Az azért már elég komoly szint ha a kánikulában is inkább takargatod magadat.
Megjegyzem az ilyesmi vonzza a szemet, szóval pont az ellenkezőjét éred el annak amit szeretnél, mert mindenki rád fog figyelni, hogy "nézzétek, hogy beöltözött ebben a melegben".
3.: probaltam mar tobbszor lefogyni ha nagyon figyelek akkor sikerul de sajnos hosszu tavon sosem sikerul megtartani. Hidd el, rengetegszer probaltam most is szoktam este otthon edzeni.
Eddig egyebkent nem is zavart mert elvoltam magamban de miota a baratommal vagyok es o keri azota emiatt zavar. Pedig o igy szeret ahogy vagyok es ezt mindig elmondja. Csak szeretne ha olyan ruhakat huznek. Volt higy a kedveert huztam ujjatlan csipkes topot es tenyleg beindult tole csak nekem meg kenyelmetlen hogy masok latjak a vastag karom :(
Akkor döntsd el, hogy ki számodra a legfontosabb, kinek a véleménye számít neked a legjobban: a Tiéd, a párodé vagy vadidegen embereké.
Megjegyzem szomorú életed lesz ha mindig az utóbbit választod. Lehet, hogy egyszer a párod is megunja majd, hogy neked idegen emberek többet érnek, mint Ő.
Nen er tobbet masok velemenye a paromenal. Elotte siman vagyok meztelen vagy bugyiban mert tudom hogy szeret.
De az nem fogja megerteni milyen masok elott igy akit nem alaztak meg, nevettek ki allandoan gyerekkoraban es az iskolaban.
Kérdező, nagyon megértelek, hidd el.
Két dolgot tehetsz az ügyért:
Válassz előnyös ruhát, köss fölé egy kis, háromnegyedes ujjú bolerot, és már jobb a helyzet. Sok ruha szabása alkalmas teltebb alakúaknak is, csak nem találod az igazit szerintem. Ezek itt lentebb alkalmasak, és szerintem kompromisszumot jelentenek a barátod vágyai meg a tieid közt. Ha nem érzed jól magad egy ruhában, úgysem leszel csinos, tök mindegy, hány kiló vagy vagy hogy nézel ki.
Másrészt meg kellene találnod a fenntartható és egészséges életformát, amivel tudsz fogyni vagy legalábbis karban tartani a súlyod. Egy jó dietetikus sokat segíthet. Az, hogy nem tudod megtartani az elért eredményt, azt mutatja, hogy valamit nem jól csináltál. Túl gyorsan vagy túl drasztikus eszközökkel fogytál. És ezt elsősorban a saját egészséged miatt lenne jó megtenned, amíg még fiatal vagy és még nem alakultak ki krónikus betegségeid a túlsúly miatt. No meg ilyenkor könnyebb is még kicsit változtatni, mint 40 évesen.
Voltam tobb dietetikusnalnes korhazi "fogyitaborban" is. Sajnos nem valt be eddig semmi :( Nem azzal van baj hogy nem tudok fogyni mert tudok de egyszeruen hosszutavon nem megy, allandoan ehes vagyok, edessegre vagyom es rosszul vagyok a feherjeturmixoktol es hasonloktol.
A baratom elfogad de en nem tudom magamat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!