Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire megbízható az eBay?

Mennyire megbízható az eBay?

Figyelt kérdés
Ruhát rendeltetek mar ebayrol? Megérkezik? Jo állapotú? Méret problémák gondolom lehetnek...

2016. ápr. 14. 21:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Volt mar olyan, hogy nem jott meg a ruha, de rendesek voltak es kuldtek egy masikat, vagy visszaadtak a penzt. A minoseg nem mindig jo. A meretet nehez eltalalni.
2016. ápr. 15. 15:32
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem azt mondom, hogy sose jó, de az esetek többségében nem megfelelő a méret. Ha annyira akarod, egy próbát megér, de akkor jóval nagyobb méretet rendelj, mint amit egyébként hordasz. Sajnos pont az egyberuháknál van a legtöbb gond, de ha annyira nem tetszik, meg lehet beszélni az eladóval a visszafizetést.
2016. ápr. 15. 15:37
 13/20 A kérdező kommentje:
Szoval ha s/m méret vagyok akkor L-eset ?😊
2016. ápr. 15. 19:50
 14/20 anonim ***** válasza:
Az S/M inkább XL. Nekem X méretű ruháim vannak, bár az is bő rám, csak kisebbet sehol se árulnak, de ha innen rendelek, akkor L méretű kell.
2016. ápr. 15. 20:34
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😊
2016. ápr. 15. 21:33
 16/20 anonim ***** válasza:
Az az X egy S akart lenni, bocs.
2016. ápr. 15. 23:30
 17/20 anonim ***** válasza:

Egyébként, ha európai eladókat akarsz keresni, célszerű az ebay.com helyett az ebay.co.uk vagy az ebay.de vagy az ebay.it használata, ezekkel a címekkel többségében európai helyekről származót ad ki, igaz, hogy sajnos fontban és euróban írja ki az árát, de ha beteszed a figyelt termékek közé és megnyitod a sima ebay.com-ot, ott is benne lesz a listádban és akkor már forintra átváltva, a rendelést pedig onnan is le lehet adni. Én ezt a módszert alkalmazom, mert hiába van az, hogy bejelölöm, melyik kontinens eladóit adja ki a keresésre, ugyanúgy jön minden.

Kétségtelen, hogy ezek drágábbak, de minőségre is jobbak, mint az 500-800 forintért Kínából vett ruhák, és a mérettel sincs ennyi probléma.

Tudom, hogy a kínai ruhák közt rengeteg jót találni, és olcsók is általában, de sajnos a valóságban nem igazán úgy néz ki, meg a minősége se szuper, szóval megvenni nem nagyon érdemes.

2016. ápr. 16. 02:10
 18/20 anonim ***** válasza:

Meg van még:

ebay.co.uk

ebay.de

ebay.it

ebay.ca

ebay.es

ebay.fr

ebay.nl

Hirtelen ennyi jutott eszembe.

2016. ápr. 16. 02:16
 19/20 anonim válasza:
Cipőbél is ez a helyzet? Pl. Ha 41-es a lábam?
2016. máj. 6. 19:04
 20/20 anonim ***** válasza:

Cipővel nem tudom, mi a helyzet, én sose vettem neten, még itthonról se. A nadrág meg a cipő az a két ruhadarab, amit felpróbálás nélkül sose vennék, boltban is mindig 3 méretet veszek fel, mire eldől, melyik a megfelelő.

Amúgy pamut pólót nyugodtan rendelhetsz, azzal nem szokott gond lenni. Van két dél-koreai márka, amit szívesen ajánlok. Ez például nagyon jó minőség: [link] Ennek meg az anyagát is imádom, mintha egy plüssállatot simogatnék, pedig csak pamut: [link]

És méretben is mindig tökéletes.

2016. jún. 12. 02:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!