Mennyire megbízható az eBay?
Egyébként, ha európai eladókat akarsz keresni, célszerű az ebay.com helyett az ebay.co.uk vagy az ebay.de vagy az ebay.it használata, ezekkel a címekkel többségében európai helyekről származót ad ki, igaz, hogy sajnos fontban és euróban írja ki az árát, de ha beteszed a figyelt termékek közé és megnyitod a sima ebay.com-ot, ott is benne lesz a listádban és akkor már forintra átváltva, a rendelést pedig onnan is le lehet adni. Én ezt a módszert alkalmazom, mert hiába van az, hogy bejelölöm, melyik kontinens eladóit adja ki a keresésre, ugyanúgy jön minden.
Kétségtelen, hogy ezek drágábbak, de minőségre is jobbak, mint az 500-800 forintért Kínából vett ruhák, és a mérettel sincs ennyi probléma.
Tudom, hogy a kínai ruhák közt rengeteg jót találni, és olcsók is általában, de sajnos a valóságban nem igazán úgy néz ki, meg a minősége se szuper, szóval megvenni nem nagyon érdemes.
Meg van még:
ebay.co.uk
ebay.de
ebay.it
ebay.ca
ebay.es
ebay.fr
ebay.nl
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Cipővel nem tudom, mi a helyzet, én sose vettem neten, még itthonról se. A nadrág meg a cipő az a két ruhadarab, amit felpróbálás nélkül sose vennék, boltban is mindig 3 méretet veszek fel, mire eldől, melyik a megfelelő.
Amúgy pamut pólót nyugodtan rendelhetsz, azzal nem szokott gond lenni. Van két dél-koreai márka, amit szívesen ajánlok. Ez például nagyon jó minőség: [link] Ennek meg az anyagát is imádom, mintha egy plüssállatot simogatnék, pedig csak pamut: [link]
És méretben is mindig tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!