Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megbízható ember, aki ebay-ezik?

Megbízható ember, aki ebay-ezik?

Figyelt kérdés

Tudnátok olyan embert ajánlani,aki szokott rendelni?nem szeretnék nagy értékekben,csak pár ezer ft-ig ruhákat.

nekem sajnos nincs ilyen ismerősöm.

vannak esetleg face-en ,akik ezekkel foglalkoznak?

privibe is jöhet :)

2014. aug. 31. 10:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha neki át tudod utalni a pénzt, akkor tudsz csinálni egy paypalt is és rendelhetsz magadnak. Google tele van millió meg egy leírással, amiből egy majom is megérti mit és hogy kell, nem bonyolult.

És megbízhatónak megbízható vagyok, de annyira ostoba nem, hogy vakon bízzak egy idegenben, bocsi. Szerintem ezzel a többség így van. Max közeli barátnak vállalnám, de neki is inkább megmutatom hogy csinálhat saját fiókot.

2014. aug. 31. 10:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Rendelj magadnak... egyszerűbb.
2014. aug. 31. 12:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha a csaladban nincs ilyen, akiben megbizol, akkor tanuld meg hogyan kell.

Meg en se rendelek az ismeroseimnek, csak kozvetlen rokonnak (pl. anyu, mert nem ert a szamitogephez, vagy rokon aki olyan orszagban el ahova nem postaznak).

2014. szept. 2. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!