Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért zavar egyeseket, hogy...

Miért zavar egyeseket, hogy valamelyik ruhadarabja szembejön velük valaki máson az utcán?

Figyelt kérdés

Egy csomó kérdésnél szinte csak azt lehet olvasni, hogy inkább legyél egyedi, mint tucat. És 12 válaszolóból 10 állítja, tuti nem vesz ilyen-olyan holmit ebben-abban a boltban, mert minden 2. lányon ugyanaz van (ez lehet bármi).

Rengetegen egyedinek tartják ezt a nőt: [link]

És mivel kismillió "légy egyedi" válaszoló van, akkor miért nem látok ilyen szettekben lányokat rohangálni? :D Hol vannak ezek a válaszolók? xD De komolyan nem értem...

Amúgy szerintem vicces tud lenni, ha valaki máson látod ugyanazt, még télen láttam egy lányon a télikabátot, amit hordok, és muszáj volt megkérdeznem tőle, mivel szokta passzintani :D

2016. ápr. 13. 14:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Oké, ez most ciki lesz, mert felnőtt nő vagyok, de ezért nem szeretek a belvárosban sétálni, mert tele van tinédzserekkel, azok meg olyanok, mint régen.

Egyszer volt olyan a Váci utcán, hogy egy sima, egyszerű, Deichmann-os sportcipő volt rajtam. Jön velem szemben két "youth", és az egyik lány odaszól a másiknak: "Nézd, neked is olyan cipőd van!" Ránéztem a lábára, nem az volt rajta, de mikor elment mellettem, odaszólt, hogy r1banc.

2016. ápr. 13. 15:17
 2/9 anonim válasza:
66%
1-es miért nem verted meg? :D nehogy már egy olyan kis s3gg dugasz pattogjon neked
2016. ápr. 13. 15:20
 3/9 anonim válasza:
100%
Egyediek akarnak lenni egy olyan világban, ahol szinte mindent tömeggyártanak, de azért a szerintük divatos cuccokról sem mondanak le XD
2016. ápr. 13. 15:44
 4/9 anonim ***** válasza:
2-es, sajnos ritkán látok nálam seggdugaszabb embert. (157 cm)
2016. ápr. 13. 16:11
 5/9 anonim válasza:
Most minek mondod el nekem hogy hány centi vagy?' ütés és kirepülnek a magassarkúból :D
2016. ápr. 13. 18:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

az előzőekre: nagyon durva

a kérdésre válaszolva: az egyediség felvállalással is jár, valamint felelősségvállalással; egy tinédzser ezt valószínűleg nem nagyon vállalja be, mert ott van a veszélye, hogy a többieknek nem tetszik és akkor kicikizik, kiközösítik

inkább beáll a többiek közé, hogy ő is ,,szeretve" érezhesse magát

ezért a sok tucatgyártmány

2016. ápr. 14. 09:28
 7/9 anonim ***** válasza:
66%
Hogy hol vannak? Jelen. Nem követem a divatot, azt hordom, ami nekem tetszik. Nem igazán zavar, ha valakin esetleg meglátok egy ugyanolyan ruhadarabot, mert nagyon ritkán történik ilyen (legfeljebb a kék, fekete fatmer, mert az mind ugyanolyan), nem hordok tucat ruhákat.
2016. ápr. 14. 14:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Válaszadókkal teljes egyetértésben vagyok:D kérdező: Szoktak lenni olyan tinik, akik kiakadnak, hha vki ugyanolyan ruhát/telót/bármit hord magán, mert az szerinte kopizás, és teljesen le akarja másolni, mert a másiknak nincsen egyedisége. Én vmiért örülni szoktam, ha egy másik csajon meglátok egy ugyanolyan ruhadarabot, mint ami rajtam van, de osztálytársakkal jobb vigyázni, simán felkapják a vizet a ,,kopizás" miatt.
2016. ápr. 16. 23:49
 9/9 anonim ***** válasza:

Hármas válaszoló (04-13 15:44)

A "szinte" azon van a hangsúly. Én is utálom, hogy mindenki egymást majmolja, lásd Air Max 90. :)

Ezt most rendelem meg amerikából. Kétlem, hogy sok mindenkin látni fogom, mellesleg ez a cipő olyan, mint a régi Jordan Pro Strong... Egy csávó 2010-ben megvette 150 dollárért, most 300-ért árulja az E-Bayen... Ezeknek ahogy telik az idő, úgy nő az értéke is, mert szerencsés esetben, szökő évente egyszer megjelenik egy ilyen...

[link]

2016. ápr. 20. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!