Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A fényes harisnya miért nem...

A fényes harisnya miért nem kihívó, ha a fényes latexes leggings az?

Figyelt kérdés
Mindig azt olvasni véleményekben, hogy a fényes leggingseket vmi bulis helyeken tudják elképzelni, utcára túlzás. De akkor a fényes harisnya, ami gyakran egész lábon is hordják mini szoknyával, sort féle nadrággal,nagyon fényes szexi, az miért nem kihívó, túlzás? A fényes leggingseket is lehet ugyan azokkal hordani, csak nem áttetsző és hűvösebb időkbe jobban véd egy vékony nylonharisnyánál.

2016. ápr. 8. 11:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
28%
Hol élsz? En nem látom sehol ilyen gáz harisnyákat senkin. Budapesten tuti nem hordjak!Annyira csúnya hogy lenne már sexy.utoljára az én tinikoromban volt felkapottabb rövid ideig 1998 ban.
2016. ápr. 8. 19:47
 12/13 A kérdező kommentje:
Vidéki városban, tini lányokon elég gyakori, de 20-30 évesek között is látok, hivatali dolgozóknál meg alap a testszínű fényes, de bolti eladók, pincérek stb is hordanak fényeset, naponta találkozok sok ilyen nővel.
2016. ápr. 8. 19:58
 13/13 Jojoooka82 válasza:
100%
Szia Budapesti vagyok igen is hordanak fényes nadrágot a Nők jól is teszik szemetgyonyorkodteto szerintem kiadja a formás fenekét lábakat igen is divat ill. Szerencse a nők is szeretik hordani a fényes harisnya is divatos hordjatok mindkettőt hölgyek lányok puszi
2020. jan. 15. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!