Bélelt harisnyát/leggingset hol lehet venni? Milyen áron?
Figyelt kérdés
2015. okt. 5. 06:51
1/7 anonim válasza:
Én tavaly kínaiban vettem egy ezresért egy vastag, bélelt fekete legginset. Jó meleg, de az anyaga full műszál.
2/7 anonim válasza:
A kínain kívül én még sehol nem találkoztam ezzel a ruhadarabbal.
3/7 anonim válasza:
Én láttam már butikban, igaz ritka, mint a fehér holló, de kínaiban is van bélelt, de ha jobb fajtát akarsz, akkor itt vannak színesek is: [link]
Üdv Zoliman
4/7 anonim válasza:
1000-1500 Ft körül van az olcsóbb kínaiakban. Nem tudom más hogy van vele, de rám soha nem jön fel rendesen és mindig lecsúszik séta közben. Akármekkora méretet veszek fel.
5/7 anonim válasza:
A Lidl-ben szoktak thermo leggings-t árulni.
6/7 anonim válasza:
A hdishop-nál vannak ilyen cuccosok.
7/7 anonim válasza:
Bélelt harisnyáról nem tudok. Leggingsben a bőrhatásúak vannak, divatáru üzletekben van, főleg ősztől tél végéig. Béleltek, én mindig ilyenbe járok, tegnap is vettem 3500. 2-5000-ig vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!