Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melltartó? Tegnap az unokanővé...

Melltartó? Tegnap az unokanővéremmel elmentem, hogy ruhát próbaljom a lagzijára. Mellben nem erős és azt tanácsoltak neki, hogy push up-os melltartót vegye.

Figyelt kérdés
A próbàn is nagyon vastag szivacsosba volt (mintha 3 szivacs lett volna benne), mi a különbség aközött ami pl 1200ft a mostani vagy push up között ami minimum 4000ft?

2016. ápr. 3. 18:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Óriási a különbség. Ha push upban próbálta, akkor az esküvőre is olyat kellene venni. Lehet, hogy azért volt neki kényelmetlen, mert nem a mérete volt. Ha jó a méret még se érzed, hogy rajtad van. Nagyon szép dekoltázst tud csinálni egy push up melltartó, olyannak is, akinek amúgy nincs nagy melle. Szerintem megéri beruházni rá.

Akárhogy is dönt, a lényeg, hogy a legutolsó ruhapróbára már abban a melltartóban menjen, ami az esküvőn is rajta lesz, mert ahhoz fogják igazítani!

2016. ápr. 3. 21:40
 12/15 anonim ***** válasza:
70A, úúristen, nekem is A-s mellem van. Mi van akkor? Semmi.
2016. ápr. 3. 21:54
 13/15 A kérdező kommentje:

Igen en is ugy gondolom h semmi nincs belole.

Mondtak is h az utolso probara mar abban kell menni, amelyikben lesz :) akkor megmondomneki, hogy rendeljen egyet. A neten van kb 4000ftert, azok jok?

2016. ápr. 3. 22:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Ne rendeljen, semmiképpen. Mindenképpen fel kell próbálni a melltartót, mielőtt megveszi. Hol van az a "vidék"? Nincs valami nagyobb város a környéken, ahol vannak nagyobb üzletek?
2016. ápr. 3. 22:26
 15/15 anonim válasza:
Én sem rendelgetném látatlanban, mindenképpen próbálja fel. Lehet, hogy jó a méret a szám alapján amit rendel, de közel sem biztos, hogy úgy állna rajta, ahogyan elképzeli. Egyébként teljesen más a sima dupla szivacsos melltartó, meg a push up. A push up-nál a nevében is benne van, hogy felnyomja a melleket, formát ad neki, nem pedig szivacsok egymásra pakolva, hogy "dudorodjon" előre valami. Fontos, hogy milyen a kosár, milyen a melltartó, hogyan tart alulról, milyen hátban stb. Valamint fontos, hogy pánt nélküli lesz gondolom menyasszonyi ruha alá, és meg kell nézni, hogy kényelmes-e. Én alakformáló bugyit vettem, abból is kapásból mutattak 5 félét, és bizony volt különbség köztük felvéve, hiába mindegyik alakformáló célt szolgál. Mind anyagában, mind szabásában, mindegyik másképpen mutatott felvéve, és más hatása volt. Ne bízzátok ezt a véletlenre, meg vaktában netes rendelgetésre, mert akkor kidob több ezer forintot, de mégsem lesz előrébb.
2016. ápr. 13. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!