Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melltartó? Tegnap az unokanővé...

Melltartó? Tegnap az unokanővéremmel elmentem, hogy ruhát próbaljom a lagzijára. Mellben nem erős és azt tanácsoltak neki, hogy push up-os melltartót vegye.

Figyelt kérdés
A próbàn is nagyon vastag szivacsosba volt (mintha 3 szivacs lett volna benne), mi a különbség aközött ami pl 1200ft a mostani vagy push up között ami minimum 4000ft?

2016. ápr. 3. 18:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Először is keressen másik helyet, ahol ruhát vesz, mert ilyen nincs, hogy vegyen még push-uposabbat, egyszerűen sza...r a ruha mérete, és belehazudnak a pofijába.

A push-upos melltartóban is van egy adag szivacs vagy szilikon, ami felnyomja a mellett. Esküvői ruhát én nem próbálnék melltartóval, sőt estélyit sem. Egy rendes ruhába lehet melltartó beépítve, ha igényli, ha meg nem igényli, akkor nem kell alá semmi. Estélyi/menyasszonyi ruha melltartóval röhejesen mutat. Olyat szabad csak megvenni, ami melltartó nélkül is tökéletes, főleg ha kicsi a melle. Persze extrém nagy mellekkel más a helyzet, azoknál lehet, hogy képtelenség megoldania dolgot, de kis mellnél biztos, hogy nem kell a melltartó. Sem push up, sem más. Csak a baj van vele, kilóg a pánt, lecsúszik, átlátszik, hogy ott van stb.

2016. ápr. 3. 18:40
 2/15 A kérdező kommentje:
Koszi!! :) Mar lefoglalozta a ruhat az a baj, tényleg kicsi a melle mindegy lenne ha melltartot sem hordana annyira nincs es most aggodik. Ahogy felvette a ruhat ott nem latszott ki semmi. De akkor mi a kul9nbseg a 2 emlitett melltarto kozt ?
2016. ápr. 3. 18:55
 3/15 anonim ***** válasza:
Ált a tartósság. Van ahol csak a márkát fizeted, de a jobbaknál már a felhasznált anyag is minőségi. Nekem is évekig bírták a drágább darabok.
2016. ápr. 3. 19:06
 4/15 A kérdező kommentje:
Értem, akkor szerintem kàr neki annyi pénzt kiadnia mert ugysem fogja jobban felnyomni a mellet.
2016. ápr. 3. 19:09
 5/15 A kérdező kommentje:
Mint a mostani melltartoja :)
2016. ápr. 3. 19:09
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, milyen az 1200 forintos melltartó, én sosem hordtam olyat, de a H&M-ben vannak brutál nagy szilikonnal kitömöttek, illetve a New Yorkerben is, úgy emlékszem.
2016. ápr. 3. 19:33
 7/15 anonim ***** válasza:
Csak az ár alapján nem lehet megmondani hogy két dolog közt mi a különbség. Így honnan tudjuk hogy milyenek?
2016. ápr. 3. 19:34
 8/15 A kérdező kommentje:

Annyira en sem tudom elmagyarazni, mert nekem eleg nagy mellem van...nem is orulok ennek annyira..

Felènk mindenhol 1200ft vagy 800ft. Videkrol van szo igy esetleg csak rendelni tudna maganak. Ez a nagyon vastag szivacsu melltartoja (komolyan mintha 3 lenne benne :O) kulsore is latszik h az kitomott melltarto. Csuszkal, ha lehajol is látszik hogy ott a rés a melltarto es melle kozott. Nem szokott ennyire szivacsosat hordani kenyelmetlen neki de kb 70/A a merete.

2016. ápr. 3. 19:43
 9/15 anonim ***** válasza:

Ha külsőre is látszik, hogy kitömött, az nagyon lehangoló. Ha már az esküvője, és olyan a ruha, hogy kell alá a melltartó - ami szerintem továbbra is azt jelenti, hogy nem az ő méretére van szabva a ruha, ezért sosem fog igazán jól állni - , akkor lehet, hogy jó lenne, ha nászajándékba meglepnétek egy igazán jó melltartóval valamilyen normális üzletből. Triumph pl. OK, egy rendes melltartó 10 ezer forint körül van, de azért egészen máshogy áll, mint egy 3 ezer forintos H&M-es, F&F-es és egyéb fast fashion cucc, az 1200 meg 800 forintosakat inkább el sem akarom képzelni, milyenek lehetnek. És ez nem sznobság, 41 éves koromra megtanultam, hogy ha az ember egy nem eldeformálódó szivacsú, rosszul álló, természetellenes domborulatokat produkáló melltartót akar, akkor sajnos abba be kell ruházni. Gyönyörűek vannak a Tescóban és a divatbutikokban is, de párszor kimosom, és már kinyúlt, megtörik a szivacsa, eltörik a merevítő, vagy kibújik, szóval kuka. A bugyik is 2 ezer forint körül vannak, és szétmegy a csipkéjük, kiszakad stb.

[link]

Egy ilyenem van, hordom egy éve, folyton, mert imádom, testszínű, így mindenhez jó, és semmi baja. Van még egy másik színben is, az is tökéletes. A bugyija szintén. Száz mosás után is olyan, mint az új.

2016. ápr. 3. 21:01
 10/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Nagyon koszonom, nekem igazan tetszett a ruha rajta, gyonyoru volt benne :) ugy azt hiszem nem is venne fel ha nincs alatta melltarto mert akkor lapos lenne még akkor is ha a ruhaban van, ahogy irtam kb 70/A es magas a lany :) kicsit el is van kenodve, mindig bantotta ez a : kicsi a mellem dolog. Sajnos videken 70-80.000ftos fizubol nem engedhetik meg maguknak az emberek a 2000ftos bugyit, itt a dragabb 350, mindenfele fajta.
2016. ápr. 3. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!