Te össze szoktál öltözni a pároddal?
Figyelt kérdés
Például van olyan, hogy elmentek valahová és mindkettőtök kék inget visel? Vagy mondjuk ugyanannak a parfümnek a női és férfi illatát használjátok? Vagy esetleg egy cipőnek a női és férfi változatát hordjátok?2016. márc. 31. 09:07
1/8 anonim válasza:
Tudatosan soha, de mivel hasonló színeket szeretünk, előfordul, hogy passzol a ruhánk.
A tudatos összeöltözés szerintem erőltetett, béna.
2/8 anonim válasza:
Igeeen :) Mi mindenhova ugyanolyan susogos melegitoben megyunk a parommal <3
3/8 anonim válasza:
Érdekes, de nálunk inkább a párom szokta ezt kezdeményezni. Persze nem minden nap, de alkalmakkor vagy ha lát olyan színű pólót, ami nekem van, akkor azt megveszi mindig. Szóval általában színben egyezünk, ha egyezünk vagy van egy páros pólónk is, aminek a szövegei egymásra reflektálnak.
5/8 anonim válasza:
Nem igazán, stílusban sem annyira egyezünk, csak ha bálba vagy esküvőbe megyünk akkor öltözünk össze (ruhám színe a nyakkendőével egyezik).
20/L
6/8 anonim válasza:
Nem, tök más a stílusunk, ő ilyen régimódi átlagférfi, én meg goth stílusú vagyok. Nem tudnánk összeöltözni, sokak szerint nevetségesen is nézünk ki együtt, annyira különbözünk... de nem ez számít szerencsére.:D
7/8 anonim válasza:
Igen!
Feher zold csikos rovidujju polo begie terdfolotti szoknya es addidas sportcipo ami termeszetesen egy szinu.
Igy voltunk egy kulfoldi kirandulason.
F/40
8/8 anonim válasza:
Szándékosan nem de akaratlanul elég sokszor összeöltözünk. Volt, hogy random ugyanolyan bandás póló volt rajtunk vagy a farmerunk árnyalata egyezett meg, de ez nálunk nem nehéz, lévén hasonló az ízlésünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!