Fiúk! Ti iskola után át szoktok öltözni otthoni ruhába? Vagy otthon is ugyan abban vagytok mint suliban?
Figyelt kérdés
2015. dec. 25. 17:35
1/8 anonim válasza:
Átöltözök természetesen, hogy ne használjam el otthonra a sulis ruhát-
2/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszi.
2015. dec. 25. 18:30
3/8 anonim válasza:
Már dolgozom, de most is, meg mikir suliba jártam is átöltöztem itthoni ruhába :)
5/8 anonim válasza:
Természetesen. Már csak azért is, mert például a 15-ös acélos baki nem feltétlenül a lakásba való öltözet :D
7/8 anonim válasza:
Természetesen a fiúknak is van az utcai/nyilvános öltözeténél kényelmesebb otthoni/úgyselátjamás szerelése. Papucs, mackó, trikó... Ráadásul ritka az az eset, amikor az otthoni hőmérséklet megegyezik az egyéb helyeken lévővel, tehát ebből kifolyólag amúgy is változtatásra szorul az ember.
8/8 anonim válasza:
igen, a hugom tornadresszét szoktam felvenni,míg az ősök haza nem jönnek.egyszer lebuktam azt hazudtam hogy csak fepróbáltam, mert a jelmezbálon a fiúkkal tornászlányoknak öltöznénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!