Ti költöznétek Dányba? Milyen hely? Óvoda, iskola, stb?
"Ez 8 éves videó. Azóta?"
Szerinted? :(
Ó, azóta már 8 év eltelt. Ezalatt mind kihaltak, mint a dinoszauruszok, mert nem szaporodtak. Az utolsót a falumúzeumban mutogatják, kitömve.
A polgármester épp most tárgyal a miskolci vajdával néhány család átköltözéséről, mert nincsenek közmunkások.
Szia, én itt lakom. Maga a falu egész szép, rendezettek a házak, parkok, stb. Sajnos egyre több a cigány, de a videón látott tüntetés egyszeri alkalom volt, én is csak pár évvel később láttam youtube-on, hogy volt ilyen. Úgy gondolom, hogy a bűnözési ráta (itt a betörésekre gondolok) sem magasabb, mint bárhol máshol Pest megyében, szóval annyi hátrány származhat belőlük, hogy nézned kell, ahogy az utcán csoportokban flangálnak, (főleg mikor megjön a segély, meg a családi és hömpölyögnek be a postára visszafelé meg a boltokba), de mint már mondtam ez valószínűleg a környéken más helyeken is így van. Ja és nyáron estén elég sűrűn partyznak az elég zavaró, mert baromi hangosak. Egyébként elkülönülve élnek az úgymond cigánytelepen, szóval a magyarok közé ritkán költöznek be.
Az óvodáról nem tudok nyilatkozni, mert már nem sok emlékem van róla, de állítólag nagyon jól főznek a gyerekekre.
Az általános iskola 10 évvel ezelőtt még nagyon színvonalas volt, kiváló tanárokkal, azonban mára a többségük sajnos nyugdíjba ment.A legtöbben áthordják a gyerekeiket a szomszédos Isaszegre vagy Gödöllőre, így van olyan osztály ahol már több cigány gyerek van mint magyar.
A (élelmiszer) bevásárlási lehetőségek elég jók, több bolt is van.
A legnagyobb problémám a tömegközlekedéssel van: 1 óra! bejutni az Örs vezér térre busszal, ami rengeteg. Hétköznaponként a járatok sűrűsége megfelelő, ülőhely is van mindig, viszont nagyon drága, és hétvégenként a járatritkítás megnehezítheti az ember életét. Vonatállomás nincs, de a szomszédos Isaszegről induló vonatok közül sokhoz van csatlakozás.
Ha érdekel még valami kérdezz bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!