Vendéglátásszervező-vendéglős szakmát vagy Gyógypedagógiai asszisztens szakot válasszam?
Már elkezdtem a vendéglátásszervező szakot..,de felajánlottak egy gyógypedagógiai asszisztensi gyakorlati helyet,képzéssel,ahol már voltam is, és a gyerekek szerettek .. Én is Őket (: Így azon gondolkodom,hogy inkább elvégzem azt. (Van két autista ikerpár testvérem)
De várom a véleményeket!
20/F
Szia! Amennyiben jobban érdekelnek a gyerekek mint a vendéglátás, én azt mondom választ a pedagógiai aszisztens képzést, mert nagyon nagy hiány van belőlük az egész ország területén, tapasztalatból tudom, mert az én 2. osztályos kisfiam mellett is van aszisztens. :) Igazából úgy gondolom akkor érdemes ezt a pályát választani ha nem félsz a kihivásoktól, mivel irtad auti ikrek a testvéreid ezért úgy gondolom tudod mi várna rád egy auti vagy adhs-s gyerek mellett. Mindenképp jól fontold meg mert csak akkor lehetsz jó aszisztens ha szereted amit csinálsz és képes vagy a gyermekeket úgy kezelni ahogy azt a betegségük megkivánja, nem elutasitani, büntetni, hanem mellé állni, kicsit cinkosának kell lenni. :)
Ja és le a kalappal hogy fiú létedre ilyenre szánod magad, mert hogy aszisztens bácsival még nem találkoztam. :) Kötél idegzetet kivánok, amennyiben ezt az utat választod, és sok sok szerető kis gyermeket akikkel foglalkozhatsz. :)
E.
Nagyon szépen köszönöm!
Ép ma történt hogy mentem az úton.. és rám kiabáltak a gyerekek mert megismertek. Annyira jól esett ( :
Az iskola ahová mennék,ahol az ajánlatot kaptam ott volt egy velem egyidős srác..,de Ő már most kapott saját osztályt.
Szerintem belevágok!
Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!