Ti ki szoktstok öltözni karácsonykor?
Figyelt kérdés
Nekem lenne kedvem, mégis ünnepelünk. De a család otthoni ruhábsn van, így nem akarok.2015. dec. 24. 16:14
2/7 anonim válasza:
Hát, öltözz ki, hátha a többiek is kedvet kapnak hozzá.
3/7 anonim válasza:
Nem, ez is ugyanolyan nap mint bármelyik másik amit otthon tölt az ember. Normális hétköznapi ruhában vagyok.
4/7 anonim válasza:
Egy kicsit, nyilván nem olyan nagyon, mert Szenteste itthon ünnepelünk, de azért a szebbik felsőmet veszem fel. 25-én és 26-áb rokonlátogatáskor már jobban.
5/7 anonim válasza:
Nem, de nálunk nem is nagy szám a karácson. Fel van díszítve a fa és ennyi, ma is lángos a menü. Ehhez nem kell magassarkú meg smink, jó egy sima itthoni szett is.
6/7 anonim válasza:
Nem. Vendégségbe a sima "utcai" ruhámban megyek, itthon meg még pizsiben szoktam lenni ajándékozáskor (egész nap pizsiben vagyok)
7/7 anonim válasza:
Nem, és szerintem egy ünnep (pláne egy ilyen jellegű ünnep) nem attól lesz több, hogy kiöltözünk. A karácsony pont, hogy nem a külsőségekről kéne, hogy szóljon.
Ettől persze ha te szeretnél, kiöltözhetsz, de én jobban preferálom, ha inkább kényelmesen érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!