Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem tud magasarkúban járni,...

Nem tud magasarkúban járni, mégis megy?

Figyelt kérdés
Aki nem tud magassarkúban járni, az miért veszi fel méis az utcára? Mondjuk nem bántja a szemem, ma láttam egy csajt ilyen cipőben botladozni, elég vicces látvány volt :D
2016. márc. 24. 14:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%
Te úgy születtél, hogy mindent tudtál? Senki nem úgy születik, hogy tud magassarkúban járni. Meg kell tanulni, ahhoz pedig hordani kell és ki kell bírni a botladozós időszakot. Ez van.
2016. márc. 24. 14:11
 2/11 A kérdező kommentje:
Úúú, őőő, nem úgy születtem, sőt. Én is botladoztam benne. Otthon. :D
2016. márc. 24. 14:19
 3/11 Dolli1993 ***** válasza:
35%
Ezt én sem értem. Ronda, ha valaki nem tud menni benne. Tetszik vagy sem, otthon kell ezt megtanulni, nem az utcán, magadat kiröhögtetve (bár ha nem zavar téged, akkor tök mindegy). Az még "fergetegesebb", ha orra is esel, mert nem tudsz menni benne...
2016. márc. 24. 14:25
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Én egyszer bokáig érő hóban és jégen láttam egy csaj botladozni benne. Haláli volt :D És nem aznap esett le a hó, szóval még csak nem is érhette váratlanul. Simán megelőztem volna abban a tempóban, de inkább sétáltam mögötte, mert szórakoztató volt :D
2016. márc. 24. 14:32
 5/11 anonim ***** válasza:
55%
Nincs mindenkinek olyan toleráns alsó szomszédja, aki elviseli az egész napos kopogást, míg betörik a lábad.
2016. márc. 24. 15:00
 6/11 anonim ***** válasza:
53%

Otthon? Bár nem hordok soha magassarkút, nekem mindig az a bajom, hogy a balerina cipőm otthon kényelmes, amint kilépek a bejárati ajtón, szorít, feltör, minden baja van.

Ezek a kis lenéző disznócskák otthon eljátsszák, hogy most gyorsan, mert jön a tömeg, most képzeld azt, hogy lépnél le a mozgólépcsőről, de a néni előtted nem mer.

2016. márc. 24. 15:19
 7/11 anonim ***** válasza:

Otthon a sima padlón nem mutatvány menni benne.

A magyar kátyús járdákon már sokkal inkább. Bokatörő-mutatvány.

2016. márc. 24. 17:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Vannak sokan akik azt hiszik hogy tudnak benne járni, közben a bokájuk billeg jobbra-balra.
2016. márc. 24. 17:32
 9/11 anonim ***** válasza:
49%
Akik azt írják tanulja meg otthon, ők nem ezeken az utcákon járnak amiken mi, többiek? : D Végül is, tényleg ugyanolyan a lakás padlója, mint a járdák... Meg aki pici helyen él, az hogy gyakoroljon otthon? Nagyon más egy huzamban már 4-5 percet is lesétálni, mint egy apró szoba egyik végéből a másikba pl. Nektek miért fáj más bénázása? Majd belejön...
2016. márc. 24. 19:33
 10/11 anonim ***** válasza:
73%

Otthon a szőnyegen, járólapon, laminált padlón nem egy nagy kihívás magassarkúban járni. A hepehupás járdákon, macskakövön, esetleg füvön már cseppet más.

Majd belejön. Addig meg okoz pár jó pillanatot a hozzád hasonló rosszindulatú embereknek.

2016. márc. 25. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!