Felvettek nappali tagozatra, van lehetőségem átiratkozni ha mégis inkább levelezőre szeretnék járni?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne, kérlek Titeket, hogy aki tudja, hogy hogy működik ez segítsen. Előre is köszönöm! :)2015. júl. 23. 22:17
1/7 anonim válasza:
de miért akarsz mégis levelezőn tanulni?
egyébként kérdezz valaki olyat aki járatos az adott egyetemen, de én csak olyanról tudok aki elkezdte, pl járt egy félévet és csak utána ment át.
2/7 A kérdező kommentje:
Mert az élet és a szerelem közbeszólt. :)
2015. júl. 23. 22:33
3/7 anonim válasza:
Én a helyedben nagyon jól meggondolnám, akármiről is van szó.
4/7 anonim válasza:
a helyedben maradnék nappalin, hidd el, nagyon sok helyen lenézik a levelezősöket
5/7 A kérdező kommentje:
Pedig dolgoznék a tanulás mellett, szóval úgy dupla annyi erőfeszítés.
2015. júl. 29. 22:16
6/7 anonim válasza:
nem kell elhinni, én látom minden vizsga alkalmával, hogy bánnak velük a tanárok, és néha, amiket mesélnek...
nem is beszélve arról, hogy a munkáltatók is jobban szeretik a nappalisokat
7/7 A kérdező kommentje:
Elhiszem, csak gáz.
2015. aug. 16. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!