Hibás kardigánt vettem. Kicseréltethetem így is?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy kardigánt a Takkoban, de csak itthon vettem észre, hogy van rajta egy 10 cm-es szakadás. A blokk megvan, viszont a nyakában lévő méretjelzést sajnos még előtte kivágtam. A héten szeretném visszavinni és kicseréltetni egy jóra. Így is kicserélik nekem, ha nincs benne a méretcímke?2016. márc. 15. 15:53
1/6 anonim válasza:
Mivel remélhetőleg szakadtan már nem teszik vissza eladni, szerintem nem gond. Egy próbát megér.
2/6 anonim válasza:
Hát így már szerintem nem cserélik vissza. Ha nem vágtad volna ki, még az eladótól függ, mennyire toleráns, de így esélyed sincs :/
3/6 anonim válasza:
ha minőségi hibás azt fél éven belül ki kell cserélni, ha kivágtad, ha nem
4/6 anonim válasza:
Hibás terméket kötelesek cserélni. Fogyasztóvédelmet emlegess meg legyél határozott, ha nem látod a hajlandóságot a cserére.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, valóban visszacserélték! Nagyon készségesek voltak, nem volt gond.
2016. márc. 20. 08:47
6/6 anonim válasza:
Örülök, hogy sikerült megoldani :) Én pár éve a legjobb barátnőmnek vettem karácsonyra egy pólót a C&A-ban. Dec. 24-én reggel akartam becsomagolni, amikor észrevettem, hogy bizony egy méretes szakadás van a hátán. Na, gyorsan kocsiba ülni, elrobogni a plázába, kicserélni... Szerencsére akkor is simán kicserélték, mondjuk én nem vágtam ki és le semmilyen címkét, de ennek mindenhol alapvetőnek kellene lennie, hogy kicserélik a hibás terméket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!