Lányok nektek tetszik ha egy fiú ingeket hord?
Figyelt kérdés
Alapvetően milyen ingek tetszenek nektek? Sima, mintás, csíkos vagy kockás?2016. márc. 9. 21:31
1/21 anonim válasza:
Nekem tetszik. Csíkosat preferálom, az olyan komolyabb hatást ad még farmerral is.
2/21 anonim válasza:
Igen,nekem nagyon tetszik,teljesen más az összkép. Simára voksolnék. Mondjuk a mintás sem rossz, attól függ, milyen a minta.
3/21 anonim válasza:
Nálam felejtős. Nem bírom az ingeket. Túlságosan "kiöltözött" hatást kelt számomra.
De ha választani kellene, akkor a sima, egyszerű inget választanám.
Viszont! Az idősebb korosztályon (30+) szerintem egész jól mutat. Csak a fiatalabb srácokon néz ki murisan. :D
16L
4/21 anonim válasza:
Egyik legnagyobb gyengém, szigorúan betűretlenül. Az egyszínűek és a csíkosak tetszenek leginkább.
5/21 anonim válasza:
egyszínű vagy apró mintás. imádom
6/21 anonim válasza:
Nekem is tetszik, lehet sima csíkos mintás is, bár utóbbinál tényleg számít a minta.
Nálam a 20-30 év körülieken jön be nagyon főleg ha még nyakkendőt is köt mellé.
22L
7/21 anonim válasza:
Leginkább a színes egyszínű ingek tetszenek, de lehet kockás is. A lényeg végülis hogy ne régimódi fazon legyen, hanem inkább szűkített, fiatalos.
8/21 anonim válasza:
Igen tetszik:)
Főleg az egy színű sima:D
9/21 anonim válasza:
10/21 anonim válasza:
Én az egyszínűeket szeretem a legjobban egy férfin, lehet fekete vagy fehér is. :)
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!