Lányok, nektek tetszik ez az öltözék egy fiún?
Figyelt kérdés
Általában rövidnadrágba járok pólóval, de most sok helyen látom az interneten, hogy inggel hordják (mondjuk nyakkendőt nem vennék hozzá).
Szerintetek jól néz ki? És ez a rövidnadrág hosszúság milyen?
Kort is írjatok légyszi.
2016. febr. 28. 18:40
1/17 anonim válasza:
Szerintem nevetséges hogy ennyire fel van huzva a nadrág :D
3/17 anonim válasza:
Az a nadrág nagyon gáz. De egy homoszexuálisnak lehet bejönne. Az ing elmegy, semmi extra, a nyakkendő borzalmas.
4/17 anonim válasza:
Hát, ilyen kombinációban eléggé szokatlan.
5/17 anonim válasza:
#1, már miért lenne túlságosan felhúzva? Ez a nadrág így van szabva. És még csak nem is számít magas derekúnak...
6/17 anonim válasza:
Juj. Nagyon nem. Ez így elég homáros.
7/17 anonim válasza:
Igen nagyon jo!
Mitol lenne homaros??
40 fokban csak ti pitcsak vehettek fel shortot?
Mi meg foljunk bele a levunkbe???
8/17 anonim válasza:
nagyon nem
lehet rovidnacit lazabb összeállitásban is kombinalni
9/17 A kérdező kommentje:
Úgy látom jobban járok ha maradok a rövidnadrág-pólónál. Nekem is furcsa kicsit inggel.
2016. febr. 28. 21:53
10/17 anonim válasza:
Nagyon fura az a rövidnadrág. Amúgy nem lenne gond a szettel, szerintem simán hordható a rövidgatya inggel, de ennél hosszabb szárú fazon teszik nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!