Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, nektek tetszik ez az...

Lányok, nektek tetszik ez az öltözék egy fiún?

Figyelt kérdés

[link]

Általában rövidnadrágba járok pólóval, de most sok helyen látom az interneten, hogy inggel hordják (mondjuk nyakkendőt nem vennék hozzá).

Szerintetek jól néz ki? És ez a rövidnadrág hosszúság milyen?

Kort is írjatok légyszi.

2016. febr. 28. 18:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A rovid nadrag azert rovid! Benne van a neveben is!

Ha ettol hosszabb akkor mar nem is kell rovid nadragot felvenni eleg a hosszu...

2016. febr. 29. 11:26
 12/17 anonim ***** válasza:
Semmi gond a rövidnadrággal férfiaknak nyáron, de kultúrmadzag minek hozzá?
2016. febr. 29. 14:36
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem tetszik.

Gondolom nem erre irányult a kérdés, de ezekkel a színekkel semmiképp sem. Ezek a színek külön-külön is undorítóak, de ha jó színek lennének, se kellene belőlük ész nélkül ennyiféle.

Az ing a 19. századiak pólója, az építőművészethez értettek akkoriban, öltözködéshez viszont nem volt ízlésük, maradjunk annyiban. Én azt mondom, jó hogy megtörtént az az öltözködési forradalom, és nektek már nem olyan holmikban kell járnotok, mint nagyapáitoknak. Egy vicc, hogy egyesek ma már azt találják érdekesnek, hogy beöltöznek ilyen majomnak, hamar elmenne a kedvük tőle, ha abba korba kellett volna beleszületniük, amikor másra lehetőség se volt...

Nadrághosszúság: nem az itt a probléma. Igaz farmer-szabásúnál kicsit hülyén veszi ki magát a nagyon rövid, de pl. sima mackó anyagúnál mindig is természetes volt ez a hossz. Igaz, az inkább a kertbe való, mint a munkahelyre, bár engem speciel nem zavarna. Jó, szerintem abban lehetne kiegyezni, hogy egy 3 centivel legyen hosszabb. Az már senkinél sem verheti ki a biztosítékot, de még az is épp elég rövid.

Amúgy a képen látott szerelésnek nincsen hőmérsékleti magyarázata. Ez csak ilyen feltűnősködés. Ha az az igazi hőség van, akkor az ember előbb kerül egy szál trikóba és strandpapucsba, minthogy a combját mutogatná. Ha valaki hosszú ujjú ingben és nyakkendőben bír flangálni, akkor az ott olyan hőmérséklet, hogy baromira nem indokolt a lábának a mutogatása. Ráadásul a lábszár totál érzéketlen a hőmérsékleti problémákra, mondjuk a hónaljhoz képest...

2016. febr. 29. 22:01
 14/17 anonim ***** válasza:

Utolso!

Te nagyon magasan kvalifikaltnak tunsz!

Akkor legyel szives oktasd mar ki ezt a kislanyt is a sortjaval kapcsolatban amit utcara meltoztat felvenni!

Neki meg rovidebb a szara!

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

2016. márc. 1. 07:00
 15/17 anonim ***** válasza:
Az a nadrág nekem kifejezetten nem tetszik, egy fiúhoz/férfihoz szerintem túl rövid. Én úgy gondolom, hogy maximum a térdfeletti nadrágot hordjon. Az ing az egész jó, azzal nincs gondom.:) 18/L
2016. ápr. 3. 17:13
 16/17 anonim ***** válasza:

Ooo! Tekis szemermetes!

Mia gond azzal ha egy ferfinek kint van a combja?

No letedre zavar?

Tan a lanyokat szereted?

Nektek a fek sheggetek kint szokott logni az rendben van?

A mai vilagban bhuzul a sok lany egymassal divatbol az nem gond de ha egy ferfinek 3 centivel rovidebb a gatyaja mar kozfelhaborodast kelt...

2016. ápr. 4. 06:32
 17/17 anonim ***** válasza:

Ez valami filmtrükk?

Az mondjuk kétségtelen, hogy EZ a rövid nadrág, nem az a manapság divatos, fél métereket kilengő, félbevágott hosszú nadrág. De egy rövidnadrágos időben a rosebb venne fel hosszú ujjút, meg pláne nyaktilót. A cipő is gáz, benne a büdös lábával, f..ért nem tud manapság senki zoknit venni, inkább tocsog a saját izzadtságában ?

2016. ápr. 4. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!