Milyenek ezek a cipők? Nektek melyik szín tetszik?
2016. márc. 5. 10:17
2/7 A kérdező kommentje:
hát nőiesebb, mint egy airmax:D kell egy sportosabb cipő is szaladgálós napokra, nem akarok mindig kiscipőket meg magassarkút hordani (mondjuk azt nem szoktam), de elfogadom, hogy neked ez a véleményed.
2016. márc. 5. 11:16
5/7 anonim válasza:
Egyik ismerősőmnek fehér van.Szerintem nőies.Nekem egyébként az egyszínű fehér és egyszínű fekete tetszik!:)
6/7 anonim válasza:
szerintem jól néz ki. senki sem várja el tőlünk h mindennap toppon legyünk. nekem a fekete színűből mindegyik tetszik.
7/7 anonim válasza:
Szerintem jól néznek ki. Egyetértek a kérdezővel,nőiesebb mint egy air max. Ha választani kell,akkor a feketékre tenném a voksom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!