Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Jó ez a nadrág szerintetek?

Jó ez a nadrág szerintetek?

Figyelt kérdés
[link]

2016. márc. 8. 23:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#8 nem csak a ruhákról beszéltem, hanem kb minden termékről, amit üzletben megveszel: kozmetikumokról, élelmiszerekről, elektronikai cikkekről stb. kicsit nézz magadba inkább, mielőtt idejössz álszenteskedni. amúgyis, a kérdés arra vonatkozott, hogy jó-e a nadrág, senkit nem érdekel, hogy szerinted mennyire etikus vagy nem etikus megvenni. idejössz mint valami felsőbbrendű lény és bűntudatot próbálsz bennünk kelteni, lol. mellesleg semmi kézzelfogható bizonyítékod erre az éhenhalásra, csak dobálózol hangzatos szavakkal.
2016. márc. 9. 15:22
 12/14 A kérdező kommentje:

jééézusom..:D bocsi srácok, nem akartam itt vitát gerjeszteni, szimplán csak a véleményekre voltam kíváncsi :D

De inkább passzolom, mert nem hiszem, hogy jól állna nekem..

2016. márc. 9. 20:56
 13/14 anonim ***** válasza:
4-es
2016. ápr. 22. 19:20
 14/14 anonim ***** válasza:
#10-es válsszoló darabjai elég rondák! Sztem
2016. ápr. 22. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!