Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Jó ez a nadrág szerintetek?

Jó ez a nadrág szerintetek?

Figyelt kérdés
[link]

2016. márc. 8. 23:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A nadrág nem rossz, de kevés emberen tudom elképzelni úgy, hogy jól is áll neki.
2016. márc. 8. 23:49
 2/14 anonim ***** válasza:

Aha, jó.

Pláne, ha te is ilyen szexi lábbakal rendelkezel, és nem 40 kiló vagy két kapanyélen. Akkor is jó, csak persze így előnyösebb. Speciel én ezt térdvágást hülyeségnek tartom, dehát mindegy...

(Ja, izé, a H&M-es nadrágok gyakran olyanra szabottak, nem tudom most ez mennyire igaz még, hogy a lába már iszonyat szoros, mikor a fenékrész még mindig akkora, mint egy teknő. Szóval ott hülyén lóg rajtatok! Erre majd vigyázz szerintem, ha ez is olyan lenne, akkor keress inkább másik hasonló kinézetűt, ami normális.)

2016. márc. 9. 00:02
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jo, lyukas.
2016. márc. 9. 08:04
 4/14 anonim válasza:
Ránézésre nem rossz, csak én a H&M-ből nem rendelnék, mert az egyik legundorítóbb ruhaipari cég. De rendeld meg, ha olyan nadrágban akarsz mászkálni, amit valószínűleg az aznapi 13. órájában varrt egy gyerek, akinek az anyja a szeme láttára halt éhen korábban.
2016. márc. 9. 10:48
 5/14 anonim ***** válasza:
Szerintem jó, bár jó alak kell hozzá, sok embernek nem előnyös. A h&m-mel meg vigyázz, szörnyű mérethibák vannak
2016. márc. 9. 12:03
 6/14 anonim ***** válasza:
nekem nem tetszik, mert túl szűk és a lyukak is bénák rajta.
2016. márc. 9. 13:37
 7/14 anonim ***** válasza:
#4 akkor remélem, te csak kézműves magyar ruhákat hordasz, nem vásárolsz szupermarketben semmit, nincs autód, laptopod, telefonod.. mert azokat sem készítik máshogy. nem ettől leszel jobb ember, ha annyira sajnálod őket, menj oda és segíts nekik.
2016. márc. 9. 13:39
 8/14 anonim válasza:

#7: Nem hordok kézműves magyar ruhákat, de képzeld, nem egy nagy ruhaipari cég van, aki aláveti magát folyamatos vizsgálatoknak, hogy megmutassa, ők NEM dolgoztatnak éhbérért gyerekeket és felnőtteket. Nézz utána, mielőtt okoskodsz.

Ráadásul ilyen árkategória az is.

2016. márc. 9. 13:47
 9/14 anonim ***** válasza:
Jézusom, mondd, hogy ez nem egy férfinadrág!!! Még a modellen is full b*zisan áll. o.O
2016. márc. 9. 15:08
 10/14 anonim ***** válasza:

A fazonja jó, tetszik hogy feszülős, de kár hogy lyukas a térdén. Ha nem lenne lyukas, nekem tetszene. :)

Ezek pl jobban tetszenek, bár nyugodtan lehetnének feszülősebbek is. :)

[link]

[link]

[link]

2016. márc. 9. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!