Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha szettet vásároltok, akkor hol?

Ha szettet vásároltok, akkor hol?

Figyelt kérdés
Ruhát. Pl. tavaszi szettet, megveszitek egyszerre egy hétfői szetthez valót. Kijön vajon 15ezer ftból? Turkálót én kilövöm, mert túl színes holmik vannak ott, ami meg tetszik, az 4 számmal nagyobb a méretemnél :( :D
2016. márc. 7. 15:07
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Nincsenek olyan ruháid amiket kombinálni tudnál? Lehet hogy velem van a baj, de nem értem a kérdést.
2016. márc. 7. 15:30
 2/6 anonim ***** válasza:
31%
De bonyolult a nok elete
2016. márc. 7. 15:31
 3/6 Sunshinedoll ***** válasza:
72%

Miért szetteket vásárolsz? Vegyél olyan ruhákat, amiket tudsz a már meglévő ruhatáraddal kombinálni. Mi értelme van egy új nadrágnak, ha mindig csak ugyanazzal a felsővel tudod felvenni és nem tudod kombinálni? Sokkal kevesebb ruha is elég így a változatos öltözködéshez, sokkal jobban átgondolod, mi az, amit tényleg meg kell venni, pénzt takarítasz meg vele, sokkal kevésbé unalmas, az öltözködés jó móka lesz, és nem lesz az, hogy minden hétfőn ugyanabban a bordó nadrágban meg pink pulcsiban vagy.

Szettet max akkor veszek, ha mondjuk esküvőre megyek és nincs egy göncöm se ilyen alkalomra.

2016. márc. 7. 16:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem. Úgy vásárolok, hogy az új darabokat tudjam kombinálni a már meglévő ruháimmal.
2016. márc. 7. 18:10
 5/6 Dolli1993 ***** válasza:
Vettem már egyszerre komplett "szettet", de az nagyon alap volt, és egyikből sem volt egy db-om se. Fekete blézer - fehér csipketop - fekete farmer - fekete loafer - púderszínű táska. Ezeket bármivel tudod kombinálni, érdemes azt megvásárolni, amid nincs, ne szórd feleslegesen a pénzt. Kijönni egy full outfit nem fog 15k-ból. Milyen a stílusod, hány éves vagy, stb. azt megírhatnád, vagy hogy pontosan mire gondoltál.
2016. márc. 7. 18:25
 6/6 anonim ***** válasza:
72%
Én sem értem :D Hogyhogy hétfői szett? Minden hétfőn ugyanazt veszed fel, aztán kedden a keddit, stb? Bocsi, de ilyet én még életemben nem hallottam :D
2016. márc. 7. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!