Lányok, ti milyen időközönként és mennyit vásároltok?
Figyelt kérdés
Azok véleményére vagyok kiváncsi, akik kijönnek a saját fizetésükből. Néha úgy érzem elszalad velem a ló, de aztán újra rámjön az a nincs egy rongyom sem érzés...2016. febr. 24. 19:23
1/5 anonim válasza:
Havi 5-10 ezret költök ruhákra/kozmetikumokra. Van amikor többet, van amikor ennyit sem. Mikor van kedvem vásárolni :D
2/5 anonim válasza:
Ruhát? Úgy évente 4-5 alkalommal, ebben az is benne van, amikor csak beugrom venni néhány új zoknit.
3/5 anonim válasza:
Hát sajna elég sokat... :D 10 ezer körül havonta, de mindig van valami ami "kell"
4/5 anonim válasza:
30ezer volt egyszerre a legtöbb, amit ruhára vertem el. Nagyon nem kellett volna, de nem volt problémám azzal, hogy kijövök-e a fizuból. Változó, van, amikor 3ezret is sajnálok egy felsőre, de van, amikor megveszem ugyanazt máshol 8ezerért :D De próbálok 10ezer körüli összegnél maradni havonta.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ezek szerint jól éreztem, hogy sokat költök :S
2016. febr. 25. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!