Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Molett/duci lányok! Ti hol...

Molett/duci lányok! Ti hol vásároltok ruhát Budapesten?

Figyelt kérdés

Nagyon sok duci boltot láttam ahol szép elegáns ruhák vannak de én elsősorban téli kabátot szeretnék venni!

3XL-eset

2015. nov. 30. 18:28
 1/7 anonim ***** válasza:
38%

3XL? Az már nem molett, vagy duci, hanem jócskán elhízott. Tegyél ellene valamit, ezt csak a te érdekedben mondom.

A kérdésre válaszolva: Szerintem próbálj meg varratni, biztos vannak olyan helyek, ahol nem sokkal drágább, mintha boltban vennéd, és így legalább te mondhatod meg, hogy milyen legyen a kabát.

2015. nov. 30. 18:34
 2/7 anonim válasza:
44%

1.:ha valaki kiír egy kérdést, nem szurkálódást szeretne rá kapni, szóval hűtsd le magad!

Kérdező, én c&A-ban, tescoban mindig találok szép, nagyméretű ruhákat, amik nem kerülnek egy vagyonban, mint a kifejezetten duci boltokban.

2015. nov. 30. 18:59
 3/7 anonim ***** válasza:
kik.
2015. nov. 30. 19:05
 4/7 anonim ***** válasza:
32%
Kedves 2. válaszoló! Mindössze adtam egy hasznos tanácsot, ami a kérdező javát szolgálhatja. A kérdésre meg szintén válaszoltam. És egyáltalán nem írtam arrogáns stílusban, ergo, nem nevezném szurkálódásnak.
2015. nov. 30. 20:05
 5/7 anonim válasza:

4.:a kérdező nem a fogyókúrás kategóriába írt, ha ilyesmi tanácsra volna szüksége, ott keresné. Ha egy duci bármit kérdez, nem kell mindig odaszúrni, hogy fogyj le, még akkor is, ha a kérdésnek köze nincs a fogyókúrához.

Ezt hívják nemkívánatos tanácsnak, ezeket meg jobb megtartani magunknak ;)

2015. nov. 30. 20:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Az lehet, de nem rosszindulatból írtam. Csak azért mondom, mert te úgy állítottad be.
2015. nov. 30. 20:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Szövetkabátra gondolsz? Turi esetleg.
2015. dec. 1. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!