Molett/duci lányok! Ti hol vásároltok ruhát Budapesten?
Nagyon sok duci boltot láttam ahol szép elegáns ruhák vannak de én elsősorban téli kabátot szeretnék venni!
3XL-eset
3XL? Az már nem molett, vagy duci, hanem jócskán elhízott. Tegyél ellene valamit, ezt csak a te érdekedben mondom.
A kérdésre válaszolva: Szerintem próbálj meg varratni, biztos vannak olyan helyek, ahol nem sokkal drágább, mintha boltban vennéd, és így legalább te mondhatod meg, hogy milyen legyen a kabát.
1.:ha valaki kiír egy kérdést, nem szurkálódást szeretne rá kapni, szóval hűtsd le magad!
Kérdező, én c&A-ban, tescoban mindig találok szép, nagyméretű ruhákat, amik nem kerülnek egy vagyonban, mint a kifejezetten duci boltokban.
4.:a kérdező nem a fogyókúrás kategóriába írt, ha ilyesmi tanácsra volna szüksége, ott keresné. Ha egy duci bármit kérdez, nem kell mindig odaszúrni, hogy fogyj le, még akkor is, ha a kérdésnek köze nincs a fogyókúrához.
Ezt hívják nemkívánatos tanácsnak, ezeket meg jobb megtartani magunknak ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!