Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megvan az idei tavaszi/nyári...

Megvan az idei tavaszi/nyári cipődivat?

Figyelt kérdés

Szintén az a helyzet áll elő, mint régen a fila táskával...Mindenkin fehér adidas cipő vagy nike sportcipő van!:D Akkor most tényleg ez lett az új divatcikk? A múltkor alig tudtam visszatartani a nevetést, amikor a városban jött velem szemben 4 ember, es mind a 4 ugyanolyan fehér adidas cipőt viselt!:D Aztán láttam egy csajt+srácot sétálni, ugyanilyen cipőben. És pár nappal később szintén láttam másokat.Számomra ez olyan vicces, mikor az emberek gondolkozás nélkül mennek a tömeg után és a végén mindenki ugyanúgy fest!:D

De a lényeg, hogy idén ez megint valami új nagy divathullám?:D

(jöhetnek a "mi közöd hozzá" és "nem mindegy" válaszok is, ha valakit zavar a véleményem!:))

2016. márc. 5. 06:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, hogy divatjamultak, ugyanis ez tavalyi divat volt.
2016. márc. 6. 07:48
 2/4 szirup007 ***** válasza:
A nike mindig is a legjobb cipő márka lesz ezt jegyezd meg
2016. márc. 20. 08:40
 3/4 szirup007 ***** válasza:
Meg mindenki rinyál, hogy tömeg cipők..nincs egyènisègük stb...nekem is 8cipőm van mind nike....ebből 1air max 1roshe run 1teli talpas air max...nem tömeg hanem ez tetszik...ès elhihetitek mindenki hordaná a "legmenőbb" cipőket de nem mindei teheti meg ès ha már nem teheti meg ne úgy pattogjon, hogy nincs egyènisègük...ennyi
2016. márc. 20. 08:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Be kell szerezni egy ilyet.

[link]

Tuti nem látsz majd sok emberen, max ratyi replikát, de azt meg 10 méterről kiszúrni.

2016. máj. 5. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!